4020

Зловещо: Бездомница е изядена от 4-метров алигатор във Флорида

4-метров алигатор е бил убит, след като е бил забелязан във Флорида с останките на жена в челюстите си, съобщиха от полицията, цитирана от Би Би Си.

Свидетел разказва пред местни медии, че е видял алигатора в канал в Ларго да стиска в устата си долната част на женско тяло.

От шерифската служба на окръг Пинелас съобщиха, че животното е било убито, и потвърдиха, че във водния канал са намерени останките на 41-годишната Сабрина Пекъм. Разследването ще установи обстоятелствата около смъртта на жената.

От полицията съобщиха, че шерифите са били повикани в 13:50 ч. местно време в петък след сигнал за тяло във водния канал.

Джамаркъс Булард- свидетел зави, че отивал на интервю за работа, когато забелязал алигатора с нещо, което първоначално изглеждало като манекен в устата му.

"Забелязах, че в устата му има тяло - като долна част на торса - така че щом видях това, побягнах направо към пожарната", каза той пред местната телевизия Fox 13.

"За първи път виждах алигатор в реалния живот, така че си казах, че е доста готино, но щом видях какво има, си казах "това манекен ли е?".

"Той просто се беше притиснал към нея и плуваше назад към дъното на канала... Не можех да повярвам, че е истинско", казва той в друго интервю за канал 10 Tampa Bay.

Съобщава се, че е създадена страница за набиране на средства за г-жа Пекъм от нейното семейство, което заяви, че по време на смъртта си жената е живяла в лагер за бездомни близо до гориста местност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
намръщенЪ

намръщенЪ

24.09.2023 | 23:16

Да прощават еколозите, но това е супергрозно изчадие. И свръхопасно

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?