Следвайте ни

Зловещи СНИМКИ от миналия век, от които ще ви настръхнат косите

viber icon

Във форумите из интернет могат да се открият зловещи снимки, от които да ви настръхнат косите и да ви накарат да се замислите сериозно, пише blitz.bg. За съжаление, не за всяка фотография може да се намери разумно обяснение.

На първата снимка, направена през 1900 г. в Северна Ирландия, са запечатани 15 работнички от фабрика за бельо. Ако се вгледате по-внимателно в една от жените вдясно, можете да видите ръка на рамото й.

 Трудно е да се каже чия точно е ръката. Не е изключено тя да е на служителка, починала малко преди да бъде направена снимката, която по този начин е решила да покаже присъствието си.

  Според някои потребители, на снимката няма ръка. Това просто е част от рокля, която се е намачкала и придобила формата на страховит силует. Според друга версия на кадъра е трябвало да позират 16 служителки, но една от тях е била отрязана калпаво и е останала ръката й.

Другата страховита снимка е направена през 1919 година. На нея са запечатани британски пилоти от Първата световна война. Сред тях е и Виктор Годард, който забелязва на фотоса и своя починал приятел.

Той се намира между четвъртия и петия мъж на последния ред.

 Виктор успява да разпознае Фреди Джаксън, който умира дни преди заснемането на кадъра. Тук определено починалият е искал да се присъедини към екипа.

Ако допълнителната ръка от първата снимка може да бъде обяснена без мистичен подтекст, с главата на починалия самолетен механик това едва ли може да се направи. Ако това не е призрак, как лицето се е появило на снимката?  

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?