49

Зловещи игри на съдбата: Пожар уби 7-членно семейство, спасено при земетресението в Турция

Седем души, членове на едно семейство, които са били спасени след земетресението в Кахраманмараш, починаха при пожар в централния град Коня в Турция, след като покрив на къща се срути.

АА

Пожарът е избухнал в ранните часове в петък в къща, където са били настанени две сирийски семейства, едното от които е било на гости. Огънят е предизвикан от печка с дърва и въглища, която се е преобърнала. Вследствие на пожапа покривът се срутва и хората са затрупани. Само едното семейство е успяло да се спаси. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

АА

След потушаването на огъня седем тела на едно и също семейство - на майката, бащата и петте деца, са открити сред останките.

АА

Семейството е пристигнало от квартал Нурдагъ в Газиантеп, който беше тежко засегнат от земетресенията, които взеха над 40 хиляди жертви и причиниха огромни разрушения в Турция и Северна Сирия.

АА

Съобщава се също, че майката, бащата и децата са били инвалиди и са били доведени в Коня от роднините си след земетресението.

Междувременно други двама членове на семейството в къщата са получили наранявания и са били откарани в болница. Телата на загиналите са откарани в градската болница в Коня за аутопсия. Води се разследване по случая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?