Следвайте ни

Зловещо пророчество на Нострадамус погребва света след седмица

Според експерти, които внимателно изучават предвещаното от френския пророк Мишел Нострадамус, в съвсем близко бъдеще ни очаква края на света. Изследователите смятат, че в своите катрени - четиристишия, предсказателят говори много ясно за разрушителните катаклизми на Земята, които предвещават скорошен край на човешката цивилизация и смъртта на всичко живо.

Изследователите смятат, че Ностадамус е предрекъл, че нашата планета ще претърпи гибел след като Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле през третия месец на Слънцето. Насочвайки погледа си към небето, леопардът ще види плаващ Орел близо до Слънцето. Това гласи написаният от пророка текст.

Според тълкувателите на написаното от предсказателя, на 30 август 2019 г. Слънцето ще спре да грее. Независимите изследователи считат, че тълкуването на това предсказание е следното: глиган и леопард са символи на катастрофи и природни бедствия. Когато Слънцето се окаже в съзвездието Лъв, поредица от ужасни бедствия ще започнат да се случват на нашата планета. В крайна сметка, поради катастрофалните промени на Земята, полюсите на планетата ще се променят и магнитното поле ще изчезне.

Бързото повишаване на температурата ще доведе до изпаряването на водата и на Земята ще изригват вулкани, ще бушуват урагани. На планетата ще загинат всички живи същества. Разбира се, в последните години е имало и други пророчества за "края на света", които всъщност не се сбъднаха, така че в наши дни човечеството се отнася по-скоро със скептицизъм към подобни предсказания.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?