4020

Земетресение с магнитуд 4,5 подплаши отново Адана СНИМКИ

Според данни на Дирекцията за извънредни ситуации и борба с природни бедствия към президентството в Анкара (АФАД), земетресение с магнитуд 4,5 е станало в 17:36 в района на Адана, Югоизточна Турция. Земетресението, станало на дълбочина 7,3 километра, се усети осезателно в центъра на облактния град. Земетресението, чийто епицентър беше в Аладаг, беше усетено и в околните градове като Османие, Хатай, Невшехир и Кайсери.

Според данните, публикувани от обсерваторията Кандили, в Истанбул и по данни на Европейския сеизмологичен център, земетресението в Адана е било с магнитуд 4,6.

Много хора в Адана, излязоха панически пред домовете си и изчакват евентуални вторични трусове.

Няма информация за жертви, ранени и сериозни материални щети в района.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ваня

Ваня

17.08.2023 | 03:06

Нашата планета е на ръба на самоунищожението и на човечеството му остават само няколко години, за да предотврати предстоящата катастрофа. Гледайте спешното обръщение на Егон Чалокян - учен, водещ специалист по въпросите, свързани с изменението на климата и националната безопасност. Егон Чолакян е участвал в мисията на NASA NISAR и си сътрудничи с водещата лаборатория на елементарните частици CERN. Работил е в Белия дом при президентите Форд, Никсън и Рейгън Той посочва шокиращите факти за рязкото глобално изменение на климата на Земята, нарастването в геометрична прогресия на климатичните катастрофи и аномалии по целия свят, които през следващите години могат да доведат цялото човечество до неизбежна гибел. Егон Чолокян призовава всички заинтересовани страни да действат бързо и ефективно, за да осигурят най-добрите условия за съвместни изследвания, насочени към спасяването на цялото човечество. Global Climate Threat: Urgent Address to the World Science Community | Egon Cholakian

Отговори
0 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?