49

Зеленски: Русия готви експлозия на Балканите!

Обърнете внимание на Балканите. Повярвайте ми, получаваме информация, че Русия има големи планове, заяви украинският президент Володимир Зеленски.

"Москва използва Близкия изток, а сега и Балканите, за да отнлича вниманието. Ако западните държави и другите страни по света не направят нищо, там ще има нов взрив", добави Зеленски. "Това не е нищо ново".

"Има криза между страните на Балканите и тя не е от вчера. Точно затова Русия се намесва там, така че една балканска държава да воюва срещу друга. Русия държи да насочва прожекторите. Има разлика, когато помагаш на една страна и когато трябва да разделиш тази помощ и внимание между няколко от тях“, каза Зеленски и добави:

„Между няколко страни, няколко кризи, няколко хуманитарни предизвикателства, не става въпрос само за оръжия, но и за хуманитарна помощ, също и за защита на жени, деца, които са станали жертви на война.

Освен това той заяви, че трябва да се обърне внимание на Молдова.

„Повярвайте ми, Русия организира същото нещо там. Сега те започват да дестабилизират ситуацията в Молдова. Те искат да покажат, че нещо не е наред с изборите там. Защо? Да обявят изборите за нелегитимни и да свалят проевропейското правителство Това е, което Русия прави", каза още Зеленски.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
А Кой Бя Асанчо

А Кой Бя Асанчо

16.11.2023 | 18:36

Им написа на куманистите наглия чииииифутски либерасен Интернационал куманистически Нали баш ония тримата чиииииифути сбрани от кол и въже Крал Мас Фиркал го Енгелс и баш ЧИИИИФУТА Ленин Така че га викаш Млък куманисти недни Първом кажи Млък чииииифутска катунарска пасмино на Зеленясълия чиииииифут

Отговори
4 5
илия асенов

илия асенов

16.11.2023 | 18:19

гадни комунисти затворете си мръсните усти

Отговори
7 5
Браво на Русия

Браво на Русия

16.11.2023 | 18:01

На чиииииифутската пасмина нагла ще им стане тясно не само на Балканите А навсякъде по Света Ще го ядът зеленясъл и кръв ще повръщат

Отговори
4 10
На Зеленски изобщо не му вярвам

На Зеленски изобщо не му вярвам

16.11.2023 | 18:01

Но този е нищо в сравнение с Путин, дето всяка дума му е лъжа.

Отговори
6 6

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?