2374
Следвайте ни

Зеленият сертификат опразни храмовете в Гърция

viber icon

Изискването за зелен сертификат за влизане в църква опразни храмовете в Гърция. Страната обяви още противоепидемични мерки преди десетина дни, които влизат в сила от днес.

Според новите ограничения неваксинираните хора нямат достъп до закрити обществени пространства, като ресторанти, киносалони, музеи и фитнес зали, дори да притежават отрицателен тест за коронавирус.

Мерките ще засегнат не само възрастните, но и децата на възраст между 4 и 17 години. Те ще могат да посещават редица затворени помещения само в присъствието на възрастен и с представяне на отрицателен домашен тест, направен в последните 24 часа.

Новите мерки са заради регистрирания ръст на новите случаи. Гърция регистрира рекорден денонощен прираст в някои от дните. От началото на пандемията до събота в страната са установени повече от 920 000 заразени с COVID-19 и почти 17 000 починали.

Заради високия брой заболели в Северна Гърция бяха мобилизирани и лекарите на частна практика.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гърчулята

Гърчулята

29.11.2021 | 23:00

се оказаха най-големите фашисти. Сериозно си мисля да бойкотирам и техните плажове, когато тази простотия приключи. А тя ще приключи, когато отпаднат всички мерки и безумни ограничения, когато хората спрат да се тестват заради едно сопол и медиите престанат с френетично-истеричните си новини за новозаразени и умрели. Умрял някой си, никому непознат, и хоп - новина във вестника. 'Почина едикой си", ама кой е, що е, няма значение, важното е да се насажда психоза. Пландемията се дължи на 75% на психясване на населението.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?