46

Защо Кейт Мидълтън смени роклите с военна униформа

Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, за да помогне на "ранен" войник


Кейт Мидълтън смени ефирните рокли с военна униформа и се включи в учение в равнината Солсбъри. Симулацията включваше оказване на първа помощ на войник с огнестрелна рана в долната част на левия крак, който се наложи да бъде евакуиран от мястото на инцидента.

Хероцигнята на Кеймбридж, която е полковник от ирландската гвардия, посети войските за първи път от получаването на почетното назначение миналата година.  Тя пое поста кралски полковник от съпруга си Уилям, принц на Уелс.

Въпреки мразовитите условия херцогинята се присъедини към войските, които се грижиха за "ранения войник". Кейт асистира на младши ефрейтор Джоди Нюел при оказването на първа помощ, като приложи турникет върху долната част на левия му крак, за да спре кървенето.

 

Съпругата на престолонаследника обиколи тренировъчната зона Солсбъри Плейн, като бе разведена от генерал-майор Кристофър Гика, командир на армията в Лондон и подполковник Джеймс Олдридж, командир на 1-ви батальон на ирландската гвардия. 

Херцогинята разгледа и различните видове оръжия, използвани от ирландската гвардия. Подполковник Олдридж каза, че неговият батальон с удоволствие приветства Кейт в Солсбъри Плейн за първото й посещение като кралски полковник, пише vesti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
защото

защото

15.03.2023 | 15:03

Зеленият ще я смаже!

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?