49

Защо Алла Пугачова размаха пръст пред ковчега на Горбачов?

Народната артистка на СССР Алла Пугачова бе в Колонната зала, където се сбогува с президента на СССР Михаил Горбачов. Тя поднесе цветя пред ковчега на политика и изказа съболезнования на семейството и приятелите му, пише blitz.

След това отново се приближи до ковчега и каза нещо на първия и последния президент на Съветския съюз, размахвайки пръст към него. 

Припомняме, че Михаил Горбачов почина на 92 години след тежко и продължително боледуване. В Москва имаше церемония по сбогуване с политика.

В Колонната зала на Дома на Съюзите имаше огромна опашка от желаещи да го изпратят в последния му път. Това направи Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, като положи цветя пред ковчега. 

Горбачов бе погребан на Новодевичкото гробище до съпругата си. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Преустороен Строен

Преустороен Строен

04.09.2022 | 13:50

Не е хубаво да се дават кадри на мьртви хора ! Още повече на известни личности ! Сьздава чувство на безпомощност !!! Горбачов Беше интелегентно подхльзнат от Рейгьн и Маргарет Тачьр !!!! Ега Ти Руския политик !!!!- Живеещ в Германия !!!!

Отговори
9 6
Преустоен Строен

Преустоен Строен

04.09.2022 | 14:34

Точно в тази Германия, с която Тодор Живков искаше да бьдем в близки икономически отношения !!!Което не се харесваше на братушките.... Тогава Горби искаше да вьрне Ленинизма и да се пин алкохол след 18 часа !!!!

Отговори
7 1
малък Тошко

малък Тошко

04.09.2022 | 11:19

Как защо, защото унищожи соца с неговите перестройки. Да, соца беше стигнал своя апогей, както капитализма в момента и затова се разлага. Но реформата, която предприе трябваше да е със съединител, плавна а, не така рязка. Соцстраните не бяха подготвени за тая крачка, въпреки че тръгнаха на юруш, заслепени от лъскавата страна на западния начин на живот. Бившите соцстрани никога няма да бъдат равноправни на западните. Всичките тея страни са доведените братчета и сестричета на капиталистическите. Доведеното дете си е доведено, не е истинско като своето собствено. Дядо много искаше да вземе хубавите страни от соца и капитализма и да ги въведе в България. Живота в тоя строй - хибрид със сигурност щеше да е по - хубав от сегашния.....

Отговори
14 5
Шиши

Шиши

04.09.2022 | 12:05

А соца беше стигнал дъното.

Отговори
9 7
до Шиши

до Шиши

04.09.2022 | 12:27

Дъно си ти, лумпен с лумпен.

Отговори
7 8
Яяяя

Яяяя

04.09.2022 | 20:51

И Соца и Запада бяха пред фалит, но развала на соцлагера даде 30 г. отсрочка на сегашната система пирувайки с ресурсите на победения си враг. Но и те свършиха ,а сервитьора чака нервно със сметката!

Отговори
4 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?