Следвайте ни

Заразно секси - младата дама до Тръмп ГОРЕЩИ СНИМКИ

viber icon

Кой я е младата Хоуп Хикс, заразила семейство Тръмп с коронавирус? 33-годишната брюнетка се оказва умна, богата и ужасно секси.

Хоуп е родено в заможно семейство, таткото също е специалист по публични комуникации, като заема висши постове, включително ръководи PR на Националната футболна лига.

Като млада Хоуп тренира лакрос. Подвизава се като модел. Стига до легендарните колекции на бански в Sports Illustrated. Вижда се, бива я!

Започва във фирми за PR и комуникации в Ню Йорк. Там се запознава с Иванка Тръмп, тъй като работи по популяризиране на модна линия на прочутата наследничка.

Тя я препоръчва на фамилията. Така Хоуп започва работа във фондацията на Тръмп и дори се мести да живее в Тръмп тауър в Ню Йорк.

Участва в предизборната кампания на Доналд. След изборите става директор комуникации в Белия дом, после директор стратегически комуникации.

Отива за чудовищна заплата в гиганта FOX, където е едновременно вицепрезидент и директор комуникации.

Завръща се в Белия дом този март. Името на красавицата се появява често покрай разследването за руска връзка в манипулиране на изборите, които избраха Доналд Тръмп за президент.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?