49

Заплаха грози Европа! Армиите са в готовност, в опасност ли сме?

Президентът на Чехия Петр Павел нарече Русия основната заплаха за европейските страни и каза, че армиите на страните от ЕС се готвят за конфликт с висока интензивност

Това съобщава Blesk.cz.

Петр Павел изрази мнение, че ще отнеме години на руските въоръжени сили, за да си възвърнат боеспособността поради конфликта в Украйна. Президентът на Чешката република обаче подчерта, че въпреки това страните от НАТО все още възприемат Москва като „заплаха номер едно“.

„Следователно всички европейски армии се подготвят за възможността за конфликт с висока интензивност на континента”, добави Петр Павел.

Петр Павел смята, че помощта за Украйна трябва да гарантира отбраната на тази страна, без да ескалира конфликта, пише БЛИЦ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
МУН

МУН

23.11.2023 | 18:24

Хехе, едно село, кайш? А 20% от територията с целокупното рускоезично население вече е конституционна част от РФ. Ама това не е село, нъл тъй? А Киевската хунта затри убити над 400 хиляди украински мъже. Какво постигна? Напълни гробищните паркове, напълни стотици общи гробове. Сега ФАЩ ги зарязват, както зарязаха Афганистан. Няма мангизи, няма и киевска нацистка хунта. Неслучайно западняците зафъфлиха за преговори. Демек, ще пробутат пак Минск-3, за да успеят да повъзстановят бандеронацистите. Той Путин си е будала и може пак да се върже на лъготенито им.

Отговори
4 4
Когнитивен дисонанс

Когнитивен дисонанс

23.11.2023 | 17:49

Русия не може едно село да превземе; Русия ще стигне до Лисабон! Само тежко промити мозъци могат да мислят така.

Отговори
8 4
Гаменъ

Гаменъ

23.11.2023 | 17:30

А га лъгаха преди обединението на двете Германии, че натото нямало и на дюим да се разшири към Русия? Сега ще се наложи да им връщат обещанията обратно в устата. Со малко кютекец. Явно геймъркащите ги е засърбял заддника и чакат да ги почешат подобаващо. Русия затова е сдържана на фронта с урките, защото основната работа ще е с гейропейците, станали пълни васали на пиндостан. Дали ние ще си изпатим? А как другояче с тия заголени заддници? Подарихме си оръжията на киевската хунта, сега дуппе да ни е яко - без ПВО, без ПРО, без танкове, БТР, джепане и снаряди. Никой няма да си мръдне пръста за нас, както не си мръдна пръста за урките. Да сте видели там натовски войски? Няма и да видите. Само ще ни подават съчки, за да гори огънят по-силно.

Отговори
7 7
New

New

23.11.2023 | 16:59

Орките не могат с Украйна да се оправят, жална им майка

Отговори
6 7
ПоколениеZ

ПоколениеZ

23.11.2023 | 16:42

Стегнах розовите чорапи и си оскубах веждите.Готов съм

Отговори
5 5

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?