71

Заловиха страховитата Мадам Клод за трафик на сексуални робини СНИМКИ

Издирваната от Интерпол с червена бюлетина Нилюфар Мирханова с прякор Мадам Клод бе заловена в Чанаккале, Западна Турция. Мирханова е обвинена в "трафик на жени за проституция".

Тя е организирала трансфер на сексуални робини в публични домове в много страни по света.

„Мадам Клод“ беше заловена в Айваджък, окръг Чанаккале, в къщата, в която живееше последно време.

Полицейските екипи след дълго разследване следиха технически и физически 40-годишната Нилюфар Мирханова, за да идентифицират връзките й и дейностите й в Турция. Следващо проследяване е установено, че Мирханова незаконно е вкарала в Турция много жени от Русия, Беларус, Киргизстан, Туркменистан и Узбекистан и ги е "продавала" чрез посредници в публични домове. Установено е, че с този метод месечните приходи на Мирханова са над 1 милион турски лири, които са близо 60 хиляди лева.

Екипи от дирекцията за трафик на хора и дирекция за разузнаване на регионалното полицейско управление предприема действия по сигнали, че гражданката на Узбекистан Нилуфар Мирханова е вкарала незаконно много жени от бившите руски републики в Турция, като ги настанявала чрез посредници в публични домове. Установено е, че тя е дошла в Турция нелегално и не е имала разрешение за престой. 

Мирханова преди 15 дни се е омъжила с фалшиви документи в община Кючук за търговец М.Ш., за да може да получи разрешение за престой. Според информация от ежедневника Сабах, М.Ш. заяви, че все още не може да повярва на случилото се. Бяхме заедно дълго време. Тя ми сподели, че е издирвана, защото не е отишла да свидетелства в Узбекистан. Изненадан съм. Не знаех, че се издирва с червена бюлетина. Лятото щяхме да правим сватба.“ 

След включването на процедурите в полицейския участък, Мирханова е изпратена в Центъра за репатриране в Айваджък, от където се очаква да бъде върната в родината й, където ще бъде съдена.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Шиши

Шиши

06.01.2024 | 14:05

от Булгаристан тоже!

Отговори
0 1
Михаел Гушев

Михаел Гушев

06.01.2024 | 12:42

Nilufar Mirxanova, Нилюфар Мирханова е иметона жената и не е типично турско, защото тя е узбекистанка от азербайджански произход. Ayvacık, Айваджък е градче в окръг Чанаккале

Отговори
2 0
до Михаил'чо  автора

до Михаил'чо автора

06.01.2024 | 12:32

на статията - доста слаб турски ... 1. Нилюфер , а не НилюфАр ! 2. Айваджък , а не АйваЧък , ясно ..?

Отговори
3 0
Сексуални

Сексуални

06.01.2024 | 12:32

Сексуални Биороботи?

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?