Следвайте ни

Загадъчно убийство изправи на нокти Турция

viber icon

Загадъчно убийство изправи на нокти Турция. Към момента въпросите са повече от отговорите и разследващите се опитват да сглобят пъзела на това как четирима млади мъже са загубили живота си в западната част на страната, пише „Дейли Сабах”.

В западната провинция Маниса са открити телата на четирима млади мъже, които са били приятели още от гимназията. Три от жертвите са застреляни в главата, докато четвъртата е със счупен врат. На местопрестъплението близо до Ахметли е намерена и ловна пушка. Първоначално разследващите са смятали, че може да става въпрос за масово самоубийство, но по-късно изключват тази версия. Роднините на жертвите също са сигурни, че става въпрос за убийство.

Четиримата мъже – Нешет Далгън на 24 години, Юмит Зангал на 20 години, Серкан Зангал на 23 години и Мухаррем Зенгин на 20 години – са намерени мъртви край пътя до автомобила, с който са пътували. Жандармерията е претърсила района с кучета и дронове, след като случайно фермер, минаващ с трактора си там късно в неделя, ги е открил. Първоначално разследващите са смятали, че може да става въпрос за самоубийство, но по-късно изключват тази версия, защото не са открили огнестрелна рана по тялото или главата на Зенгин, чийто врат е бил счупен.

Телата на четирима мъже са били предадени на техните семейства след аутопсия. Жертвите са се познавали още от гимназията и според техните близки е изключено да става въпрос за самоубийство. Техните близки ги описват като „добри момчета”, които нямат причина сами да посегнат на живота си. Местни медии написаха, че Мухаррем Зенгин е роднина на футболист, играещ за Трабзонспор. Разследването по случая продължава. Образувано е наказателно производство.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай