49

За четвърти път: Обявиха аеропорта в Истанбул за летище на годината

Най-голямият аеропорт на Балканите, летище Истанбул беше обявено за „Летище на годината“ и получи награди за въздушен транспорт за 2024 г., печелейки титлата за четвърти пореден път, съобщи летищният оператор IGA в понеделник.

Летище Истанбул беше избрано преди това за „Летище на годината“ от издатието "Въздушно-транспортни новини" (Air Transport News) през 2021, 2022 и 2023 г., се казва в изявление на летищния оператор. Наградите се дават в 14 различни категории, с около 4000 гласа.

АА

Изпълняващият длъжността изпълнителен директор на летище Истанбул Селахатин Билген заяви в неделя на церемонията по награждаването в Гърция, че компанията се гордее с получаването на наградата.

Изпъкването сред всички международни летища в света и постигането на тази титла още веднъж демонстрира отдадеността на всички летищни екипи, които се стремят към оперативни съвършенства, добави той.

„За да предложим на нашите гости приятно пътуване, ние си поставяме по-високи стандарти по отношение на ефективност, устойчивост, иновации и удовлетворение на пътниците“, отбеляза Билген.

„Тази награда също е индикация за нашата искрена решимост в практиките, които прилагаме като пионер в сектора. Благодарим на екипа на „Air Transport Awards“ за тази ценна награда“, отбеляза ой.

Костас Ястроу, генерален директор и главен изпълнителен директор на Air Transport News, заяви, че летище Истанбул се е доказало като издръжлив и водещ в иновациите авиационен център въпреки предизвикателствата, пред които е изправена индустрията след пандемията.

Това летище бързо достигна броя на пътниците преди пандемията и увеличи разнообразието на авиокомпаниите, за да се превърне във водещ световен център, отбеляза той и добави, че тази награда отразява всеотдайната работа на персонала на летището и приятното изживяване при пътуване, което предоставят на своите гости.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
big

big

19.03.2024 | 13:21

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://e.vg/menn

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?