Следвайте ни

Военен разкри за убит извънземен в САЩ

viber icon

Извънземен е бил застрелян в американска военна база, разкри бивш майор от ВВС пред вестник "Дейли стар". Дали може да му се вярва - преценете сами!

Майор Джордж Филър от американските военновъздушни сили разказа как през далечната 1978 г. неидентифициран летящ обект е бил взет за шпионски самолет. 84-годишният пенсионер твърди, че сутринта на 18 януари 1978 г. е информиран за „вражеския“ обект над Форт Дикс от висш служител на военната полиция. 

Полицаят разказал как изведнъж пред него се появило тънко и сивокафяво същество. Мъжът изкрещял на непознатия „Стой!“, но пришълецът не разбрал командата и продължил да се движи. Тогава униформеният служител открил огън. Извънземното съществото се проснало на земята след пет изстрела. 

На място пристигнал специален екип. Извънземното вече не показвало признаци на живот. Тялото му е откарано във военновъздушната база „Райт Патерсън“ в Охайо. След стрелбата по извънземен над базата във Форт Дикс започнали да кръжат НЛО-та. 

Пенсионираният майор Джордж Филър е убеден, че това, което му разказал военния полицай, е истина.

Коментари (2)

В  статията

В статията

24.09.2020 | 10:16

Става въпрос за извънземни.Стъки ти като извънземен ли се изживяваш МАЙНА?

Отговори
4 2
Стъки

Стъки

24.09.2020 | 07:42

Казвам се Станислав Недков известен като Стъки! Президент на ММА федерацията в България. Двата наши сайта на ГЕРБ са публикували че уверявам до няколко дни ще прочистя София от протестиращите. Сега за мен - Започнах в Търново към местни лихвари като събирах парите им. След това се ориентирах да изнудвам местни търговци да ми плащат месечен рекет. Никой не ме закачаше защото по това време Бойко бе гл.секретар на МВР. Но 1 депутатка от Търново Мариана Костадинова заплаши че ако МВР не вземе мерки срещу мен ще направи питане по парламентарен контрол. Преди това бях изнудвал и фолк певицата Вероника за 2 хил.лв и за да разбере че не се шегувам отрязах главата на бялото й кученце. Но след акция на МВР когато изнудвах търговка от Г.Оряховица ме хванаха с 500 лв.белязани и нож и боксове в мен. Осъдиха ме и лежах в ареста. След време рекетирах и караваните по морето да ми плащат. Преди 5-6 г.бях охрана и на Бареков. В момента съм президент на ММА федерацията и приятел на мин.Красен Кралев и получавам по 40 х.лв.месечно финансиране от министерството. Така че днес както ме цитираха нашите сайтове на ГЕРБ скоро с хората ми също криминални разчистваме София от протестиращите.

Отговори
7 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?