49

Внуците на Борисов с благословия от Вселенския патриарх

Борисов получи от Вселенския патриарх Вартоломей орден по случай 130-годишнината за свети Стефан. А за внуците му имаше специално благословение за здраве. "Благодаря, че и те изстрадаха за всичките тези години", каза лидерът на ГЕРБ. И се пошегува, че срещата му с Вселенския патриарх има много фотографи.

След като бе на литургия в Желязната църква "Свети Стефан" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе и на аудиенция при Вселенския патриарх Вартоломей. Бившият премиер е на посещение в Истанбул.  

Молим се за България, каза на Борисов архиепископът на Америка Елпидофор, с когото лидерът на ГЕРБ се срещна във Вселенската патриаршия. Господ да си ни пази държавата, добави Борисов. Вие ще сте голям лидер, Бог да ви благослови, получи той благоволението на архиепископа. 

Половин час по-късно Борисов вече бе при Вартоломей, а на срещата присъства и митрополитът на Халкидон, който е първи по ред след патриарха.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Сън

Сън

29.11.2022 | 21:11

Лай.на! Какъвто дядото такива и унуките!! Папата ,папата кога ще ги гали по главите...?

Отговори
2 1
е,та?

е,та?

29.11.2022 | 20:24

Много важно! Гундяев е на власт в българоСъвецката БП"Църква" Лимитед!

Отговори
2 1
Не важи тва не Тикво чифутска

Не важи тва не Тикво чифутска

29.11.2022 | 19:42

Тая Тиква чифутска ич си и няма представа че Благословиите от попове фанариоти със Ролекси дикиш пред Господа не хващат А че семенцето им Юдейско е проклето от Господа па ич си нема представа Унуците ще носят неговата проклета уродлива чифутска карма Толкоз Народ Български дето е разплакал така и Унуците ще пищят и реват Нищо няма да бъде забравено Ще си плати чифутската семка

Отговори
2 1
Мимето

Мимето

29.11.2022 | 18:51

По Татово време -Живков като кихнеше и ето ти статия за деня. Нали сега сме демокрация-какво непрекъснато навирате в очите на читателите действията на Борисов.Това е прикрита агитация и промиване на мозъци-колко велик е Борисов и как е получил благословия ,и какво той е казал,че чак и внуците са намесени....А ,бе то за внуците ама хич да не се притесняваме -щото дядо е помислил,че и за пра внуците също....

Отговори
6 1
Явор

Явор

29.11.2022 | 17:11

Заради теб страда целия народ ! 12 г! Дано си го получиш рано или късно!

Отговори
7 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?