1553

Внимание! Отмениха куп полети от важно за българите летище

Хиляди българи трябва да внимават! Лондонското летище Хийтроу беше засегнато от проблеми, а британският авиопревозвач British Airways (ΒΑ) отмени десетки полети в продължение на два дни поради технически проблем, предаде АФП.

Отмяната на полети се случва в навечерието на дългия уикенд с официален празник в понеделник и училищна ваканция. BA съобщи, че "по-голямата част" от полетите ѝ се изпълняват, след като е отменила "някои полети на къси разстояния от Хийтроу поради ефекта от технически проблем".

На уебсайта на Хийтроу се казва, че "след разрешаването на технически проблем през нощта, все още може да има отменени или закъснели пристигащи и заминаващи полети на British Airways".

По данни на компанията за авиационни анализи Cirium в четвъртък и петък са били отменени 175 полета, което е засегнало хиляди пътници.

От Хийтроу съобщиха също, че стачката на охранителите на Терминал 5 този уикенд "може да доведе до смущения в плановете за пътуване на някои пътници". Точно на този терминал кацат полетите от София.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?