46

Внезапно почина легенда на сръбската музика

Легендата на сръбската музика Аки Рахимовски внезапно си отиде на 67-годишна възраст. Синът му - Кристиян Рахимовски, през последните дни усещал, че здравето на баща му се влошава.

Мениджърът Дамир Осредецки разбрал за смъртта на Аки малко след 13 ч., съобщиха от JutarnjiList", цитиран от "Блиц". Той сподели, че синът трудно приема новината.

„Крисчън се чувства много зле и не може да говори. Всеки ден слушаха Аки и преди няколко дни той ми каза, че се страхува за баща си, защото видя, че не е добре”, разказа Дамир.

Малко хора знаят, че през 2018 г. Аки получи инсулт, но след няколко месеца открито заговори как се е възстановил от болестта.

Тогава той заяви, че е променил житейските си навици, въпреки че му е било трудно, но все пак се чувства добре. Мениджърът му заяви пред обществото, че причината за внезапното му влошаване на здравето днес се твърди, че е сърцето му, тъй като на Аки са имплантирани шест стента.

Когато състоянието му се влошило тази сутрин, той веднага бил хоспитализиран, но след няколко часа, за съжаление, Аки починал. Тъжната новина разпространиха всички балкански медии, а на официалната фейсбук страница на група „Пърни валък“ се появи черно-бяла снимка на Аки с последен поздрав и куплет от песен.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ПРОБЛЕМ - МНОГО ЧАЛГАРИ

ПРОБЛЕМ - МНОГО ЧАЛГАРИ

23.01.2022 | 23:53

БЛИЗО 5 000 ПРЕГЛЕДА

Отговори
2 3
ΠоΛиΓΛоΤ

ΠоΛиΓΛоΤ

23.01.2022 | 20:49

Ееее....този който е превеждал направо си е оставил ръцете :)

Отговори
5 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?