Следвайте ни

Вместо виагра: 85-годишен с бурен секс след ваксина на „АстраЗенека"

viber icon

Необичайно нарушение извършил 85-годишен пенсионер в Еболи, провинция Салерно в Италия. Служителите на общинската полиция сгащили два пъти мъжа в компанията на проститутки (в първия случай с две момичета; във втория случай с една). Още по-любопитно било оправданието на дядото. По думите му това било "ефекта от ваксината".

85-годишен италиански пенсионер от Соренто беше хванат в компанията на две български проститутки в караваната си на шосето до Еболи. “Това е ефектът от ваксината “AstraZeneca”, било оправданието на възрастния мъж пред карабинерите, когато го спрели.

Според местни издания пенсионерът бил имунизиран във ваксинационния център на Пиано ди Соренто, след което спрял на пътя, за да качи в караваната си двете български проститутки.

Карабинерите изненадали мъжа в 10 часа сутринта с българките, след което го глобили 533 евро.

“Струваше си, цялата заслуга е на ваксината “AzstraZeneca”, която ми биха. В продължение на година спазвах локдауна, а сега се чувствам като прероден”, казал италианецът.

Изненадата на карабинерите обаче била още по-голяма, когато само след два часа на същото шосе, но в друга община се натъкнали отново на пенсионера. Те забелязали отново белия му кемпер и решили да го проверят. Този път на дядото компания му правела румънска проститутка. Пенсионерът бил глобен с още 533 евро.

Възрастният мъж не очаквал, че ще бъде засечен отново от властите, извършващи контролни проверки за упражняването на проституция по въпросния път. На всичкото отгоре неуморният италианец нарушил и противоепидемичните мерки, свързани с “оранжевата” зона, които забраняват преминаването от една община в друга.

По крайбрежния път униформените санкционирани още 5 клиенти на проститутки. 

Въпреки глобите от общо 1066 евро пенсионерът не бил притеснен и коментирал, че ваксината му дала сили и го накарала да стигне чак до Еболи, за да търси проститутки.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ваксиниран

Ваксиниран

26.04.2021 | 06:03

Пак обърках ваксината!

Отговори
1 0
Stoicho tigara

Stoicho tigara

25.04.2021 | 15:17

Starec perverznik. Lizal barkal s raka da my mine kefa.

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?