46

Влакче дерайлира в лунапарк, уби жена и рани трима СНИМКИ/ВИДЕО

При инцидент, станал снощи в лунапарк в черноморския турски град Гиресун, увеселително влакче дерайлира и се разби. Заместник-комисар Синем Гюлшен Дилекче (27) загуби живота си при фаталния инцидент, съпругът ѝ - също полицай, и още двама души бяха ранени, съобщи Анадолската агенция.

IHA

Дилекче почина въпреки незабавната намеса на медици и след като беше отведена в спешното отделение на болницата в Гиресун. Жената е била помощник-комисар в отдела за борба с безредиците на полицейското управление в Гиресун. Съпругът ѝ Самет Петекче, работещ в отдела за специални операции, както и Шеввал Акбаш и Фатма Акбаш бяха ранени при инцидента.

IHA

И тримата пострадали все още са в болница, но се съобщава, че са са в добро състояние.

IHA

Губернаторът на Гиресун Енвер Юнлю отиде в болницата и поднесе своите съболезнования на началника на полицията на провинцията Реджеп Гюзелязиджи.

IHA

Юнлю изрази съболезнованията си на близките и семейството на Дилекче, и заяви: "Нашите приятели дадоха всичко от себе си, но за съжаление загубихме един служител в млада възраст. Болката ни е голяма. Състоянието на ранените е добро, двама от тях са леко пострадали". Той добави, че административното и съдебното разследване по случая продължават. До момента са задържани трима души.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
САДОВО

САДОВО

10.08.2022 | 15:06

https://www.youtube.com/watch?v=h7s5dWpjCc8 – прихванат телефонен разговор, в който ст. лейт. рф Антон Струєв с позивна «Беркут» дава заповед: «Да валите там всех, нах#й! Есть гражданские – нах#й в расход, сука, всех!» – той лично пленява невъоръжени цивилни и брутално, с изтезания, ги разпитва – на 22 март, след един от тези жестоки разпити, подчинените на Беркут са се прицелили в случайно намиращ се наблизо местен жител. В момента, в който цивилният им обърнал гръб, Струев наредил да се стреля по него. Окупаторите оставили мъжа да умре, но след като бил тежко ранен, той оцелял. Той идентифицира убиеца си и е готов да свидетелства срещу него в международен съд. Руският окупатор е задържан като заподозрян по член за нарушаване на законите и обичаите на войната.

Отговори
5 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

10.08.2022 | 14:49

БОГ да прости загиналата ЖЕНА и да спасят ДОКТОРИТЕ ранените ХОРА

Отговори
2 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

10.08.2022 | 14:48

УЖАС

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?