Следвайте ни

Възмездие: Инфаркт уби мюезина на „Св. София“ в Истанбул

viber icon

Инфаркт е убил внезапно мюезина на светия за християните истанбулски храм „Света София“, който от близо месец действа като джамия.

Смъртта на Осман Аслан е настъпила неочаквано на 2 август, информира Halk TV, цитирана от doxologiainfonews.com. 

Починалият мюезин Аслан беше доброволец в „Света София“ и призоваваше от минаретата мюсюлманите да идват в Света София и да се молят. Издъхнал е по време точно на тази си служба.

От Мюфтийството на Истанбул изказват своите съболезнования към семейството и роднините на починалия.

Много турски медии определят случилото се като Божие възмездие заради скорошното поругаване на Света София от мюсюлманите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Arif

Arif

06.08.2020 | 19:20

Разликата между Библията, и Свещения коран, е между девет села,и девет планини .!!..коранът е чистото Божие Слово ,и е низспослан на Мохаммед цели, двадесет и три години, чрез Светия дух Ангел /Гаврайл/. Пита се, защо Господ е изпратил последното откровение Корана на цалото човечество ,защото последните две книги стария и новия завет ,оригиналния им вид е бил видоизменен,тоест???...заедно с Божийте откровения в тези книги присъства човешка мисъл и слово ,тоест Божийте слова и в двете книги е било / изопачено и изкривена. И затова коранът като последна алтернатива идва за да препрати последните две книги.

Отговори
2 6
Всеки има свой храм

Всеки има свой храм

06.08.2020 | 17:08

Защото в християнски храм се започнаха мюсулмански молитви, Бог спря мюезина... И така ще е с всеки следващ..... Достатъчно джамии има, в които да се молят мюсулманите, никой християнин не е превърнал джамия в храм..

Отговори
18 2
Осман Алиев

Осман Алиев

06.08.2020 | 16:33

Аллах е велик. Още ще наказва на него

Отговори
1 11
Îsmail Arifov

Îsmail Arifov

06.08.2020 | 16:00

Казвате че Света София е поругана, ами те кръстоносците я поругха ,заграбиха и плячкосаха що има вътре ценно . Те мюсюлманите след като я превърнаха в джамия това поругаване ли е, нали ще се молят на Този Господ, който и вие се молите, ...разликата във това че във това Свещено място няма да се влиза със мръсни обувки, и разголени жени,..А ще се влиза с пречистени боси крака, и с прилично женски одежди...Даже на Моийсеи когато преди да му се дадат десетте божий заповеди, Господ му заповядва да си събуе сандалите Ст.за, изход,гл 3: 5 ..И,рече Бог:,не се приближавай насам; събуй си общата от нозете, защото мястото, на което стоиш, е земя света....Коран.20: 12 ...също се споменава за Моийсеи да си събуе сандалите !!! Поставете си въпроса ??? ...защо християните погазват Божийте закони, та влизат на Свещени места със мръсни обувки.

Отговори
6 16
Всеки има свой храм

Всеки има свой храм

06.08.2020 | 17:10

Щото мюсулманите преписахте Библията и после я нарекохте Коран...

Отговори
13 3
999

999

06.08.2020 | 14:23

На това ли Ви учи Вас библията ? Вижте си заглавието... Вижте коментара.. по-горе. Нещастните християни до каква степен са се отчаяли ... до толкова ..., че при взрива в Бейрут, всички кръстове изпопадаха. Ми то, който зло мисли - зло намира. Не сте безсмъртни - смърта на мюсулманите не ще напълни Вашите гробове. Всички сме за там.

Отговори
12 28
Христо

Христо

06.08.2020 | 13:01

Дано всички мюезини имами ходжи и друга подобна измет го последват Амин!

Отговори
31 15

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?