Следвайте ни

Важно от Брюксел: Ето как ще се пътува из Европа заради COVID-19

viber icon

Европейският съюз обяви списъка от 14 държави, за които ще отвори отново границите си от 1-ви юли, но реши да запази забраната за пътуване от Съединените щати, Русия и Бразилия, тъй като те все още отчитат значителен брой в новия случаи на COVID-19. Това съобщава "Дейли Телеграф".

Страните, които не са членове на съюза, на чиито граждани ще бъде позволено от утре (1-ви юли) да пътуват до държави от ЕС са: Алжир, Австралия, Канада, Грузия, Япония, Черна гора, Мароко, Нова Зеландия, Руанда, Сърбия, Южна Корея, Тайланд, Тунис и Уругвай.

По това решение вече има квалифицирано мнозинство сред държавите членки на ЕС, така че не може да има вето по отношение на посочения по-горе списък.

Това, че на членовете на Европейския съюз е позволено да отворят границите си за граждани на изредените 14 държави не означава, че те трябва задължително да се съобразят с това общо решение, тъй като подобно решение е предмет на всяко едно отделно правителство.

Великобритания прави "коридори за пътуване", ето за какво иде речНа теория границите са отворени и между страните от Европейския единен пазар, който включва 27-е страни-членки на ЕС плюс Швейцария, Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Великобритания.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Слиго

Слиго

30.06.2020 | 17:56

Ти луд ли си ве Росалина би хахахйайсбсбс чооок идиоти

Отговори
0 0
Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 16:30

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?