Следвайте ни

В Гърция: Мъж се ваксинира и почина след минути

viber icon

В Гърция 85-годишен мъж почина минути, след като се имунизира срещу коронавирус, информира „Неакрити“.

Той е издъхнал в университетската болница в Хераклион в Крит. Според изданието преди ваксинацията лекарите са се събрали за анамнезата за пациента и се установили, че той няма противопоказания за имунизация.

След процедурата възрастният мъж седнал в чакалнята. Изведнъж обаче загубил съзнание и паднал на земята. Лекарите незабавно му оказали първа помощ.

Пациентът дошъл в съзнание, но само за няколко минути и отново припаднал. По-късно лекарите просто констатирали смъртта на пациента.

По предварителни данни смъртта се дължи на причини, които нямат общо с ваксинацията, включително анафилактичен шок. Независимо от това, за да се установят точните причини за смъртта, експерти изискват аутопсия.

Лекарите смятат, че това е внезапна смърт, която просто съвпада с поставянето на ваксината. Те отбелязват и, че пациентът е бил хипертоник.

В края на януари един от участниците в изпитания на китайската ваксина срещу коронавируса почина в Пери. Жената е издъхнала след пневмония, причинена от К-19.

В доклада се отбелязва, че тя е била хоспитализирана веднага след откриването на болестта. Въпреки усилията на лекарите обаче тя починала, предава блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

възмутена

възмутена

16.02.2021 | 13:41

Записаха ни за ваксинация с ваксината на Пфайзер, а после в последния момент я смениха с тази на Астра-Зенека. Пълни мошеници и лобисти!

Отговори
3 2
bam

bam

16.02.2021 | 13:19

Общият брой на случаите в света намалява. Лека полека ще забравим за този психотормоз! Но ИМА ЕДНО УСЛОВИЕ-Да престанат да насаждат страх! Щото тези които ги е страх-лесно се управляват!

Отговори
1 0
въпрос

въпрос

16.02.2021 | 11:14

не е ли казано Икономията е майка на мизерията , който взема евтини китайски и руски ваксини бере ядове.

Отговори
2 5
Aтанас

Aтанас

16.02.2021 | 09:55

Все такива новини...

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай