Следвайте ни

Унгарка излезе от кома и разбра, че е станала майка

viber icon

Унгарка, дошла в съзнание след индуцирана кома заради COVID-19, разбра, че е станала майка около месец преди да се събуди, съобщи Ройтерс.

Силвия Бедо-Над постъпила в болница с COVID-19 и пневмония в напреднала бременност в края на миналата година. От Хатван я прехвърлили в Будапеща, където се родило детето ѝ със секцио, докато тя била в кома и на командно дишане.

Докато жената била в болница, за бебето се грижел съпругът ѝ, който през цялото време се притеснявал, че тя може да не оцелее.

На Коледа лекар му се обадил, че съпругата му е изведена от кома и сякаш го търси. Той я посетил още на следващия ден. Жената била будна и му отговаряла с очи.

Новогодишната нощ е първата, която Силвия си спомня след изпитанието, но тогава не осъзнавала какво се е случило. Посочила корема си, попитала за бебето и лекарят ѝ казал, че то се е родило преди време.

Силвия Бедо-Над вече е в дома си със семейството си и се възстановява добре.

Унгария е на първо място в света по смъртност от COVID-19 на 100 000 души. По данни на университета "Джонс Хопкинс" в някои болници до 80 процента от пациентите на апаратна вентилация не оцеляват.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

21.05.2021 | 18:14

"който през цялото време се притеснявал, че тя може да не оцелее", "че съпругата му е изведена от кома и СЯКАШ го търси", "Жената била будна и му отговаряла с очи", "попитала за бебето и лекарят ѝ казал, че то се е родило преди време" ХАХАХАХАА, Тони ти ли си този ГЕНИЙ на будната журналистическа мисъл бе? Мушморок!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?