3906

Украйна отговори на Мъск: Имаш предложение от Путин?

"Не Украйна и Зеленски започнаха войната, а Русия и Путин"

Антон Геращенко, съветник на украинското Министерство на вътрешните работи, отговори на Илон Мъск, според когото Зеленски в момента изпраща цвета на нацията в окопите на фронта:

"Убийството на мирни украински граждани и смъртта на войниците и от двете страни са по вина изключително на едната страна – режима на Путин.

Никой в Украйна не иска да умира. И именно за да защитят живота, украинците се защитават. Не президентът изпраща украинците в окопите, а украинците защитават своя живот, своите семейства и земята си.

Ако спрем да се защитаваме, ще загинат огромен брой наши сънародници. Виждаме, че Русия се стреми към геноцид над украинците – тя правеше и прави именно това в окупираните територии, за което има множество доказателства. РФ заявява това директно в медиите. Украйна иска мир повече от когото и да било.

Предложението за спиране от Украйна няма да донесе мир. За Украйна сега няма друга гаранция, освен нашата армия. Путин трябва да бъде спрян. Възможно е Илон Мъск да има предложение по този повод?", предаде fakti.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Слушай приказки и пълней!

Слушай приказки и пълней!

13.11.2023 | 16:23

Ние много вярваме на укрите щото доматите ги ядем с колците. И сме много късопаметни, та не помним кой кого убиваше през 2014 г. в украйна (а и след това до сега).

Отговори
6 4
руското посолство

руското посолство

13.11.2023 | 16:39

Май си получаваш платата от нас,другарю!Хвала!

Отговори
3 4

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?