46

Украинският посланик: Който не иска да даде оръжие, подкрепя Путин

„Искаме много да получим тежки въоръжения – самолети, танкове, системи за противовъздушна отбрана. Надяваме се да получим от всички страни”. Това заяви в предаването „На фокус” по NOVA украинският посланик Виталий Москаленко.

Той каза, че според устава на ООН предоставянето на оръжие не се води за участие във война.   

„Който е против предоставянето на оръжие, фактически подкрепя Путин. Такива хора могат да изгубят репутацията си”, смята Москаленко.

Той обясни, че петицията за преименуване на улици е пусната в страни по целия свят от украинското външно министерство.

„В България не е необходимо да бъдат преименувани улици като „Янко Сакъзов” в София, или „Македония” във Варна. Но има възможност да бъде преименувани други улици като например „Граф Игнатиев”, коментира Москаленко.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Д Е К Л А Р А Ц И Я НА СЪЮЗ НА ОФИЦЕРИТЕ ОТ РЕЗЕРВА „АТЛАНТИК“

Д Е К Л А Р А Ц И Я НА СЪЮЗ НА ОФИЦЕРИТЕ ОТ РЕЗЕРВА „АТЛАНТИК“

04.04.2022 | 10:45

Маските паднаха! Античовешката същност на режима на Путин и неговото обкръжение се показа след освобождаването на окупираните от руската армия територии. Масовите гробове и разстрелите на цивилни граждани от войските на окупатора е най-яркото проявление на антихуманната същност на „путинисткия руски свят“, който се опитва чрез варварско насилие да завладее/да подчини/ умовете на хората. Тези проявления на руската армия показват дълбоката ерозия в руската армия и руското общество. Общество, в което античовешкото произлиза от идеите на един единствен човек. Идеи, които за съжаление се изповядват от отделни български интелектуалци и политици. Като осъждаме тези прояви на геноцид призоваваме българската държава да се ангажира с разкриването на военните престъпления на руската армия във войната в Украйна, като изпрати свои разследващи екипи за тяхното документиране и последващо преследване на военнопрестъпниците.

Отговори
2 4
Ирпинь - след напускането на Орките... 18+

Ирпинь - след напускането на Орките... 18+

04.04.2022 | 10:35

Ирпинь - след напускането на Орките... https://www.youtube.com/watch?v=SbBOaNqwJyc

Отговори
2 2
Кадри от Буча... 18+

Кадри от Буча... 18+

04.04.2022 | 10:27

Кадри от Буча... https://www.youtube.com/watch?v=Z7yIyNBMpQY

Отговори
2 2
Няма по голяма наглост от чифутската

Няма по голяма наглост от чифутската

04.04.2022 | 03:23

Този чифутски урод за има - няма пет минути със чифутска злъч и върховно нахалство унижи всички Българи и България За тюфлеците от Правителство и Парламент не коментирам Те самите сами се унижават като стават подлоги на такива уроди Сега да видим дали ще има същата тяхна реакция както във случая със изказванията на посланик Митрофанова Дали ще сложат там където му е мястото този чифутски урод Там във на кучето в газа Забележете чифута как проси помощ Ултимативно Ултимативно вън от България гад чифутска

Отговори
7 2
Шибаняк, хохолски!

Шибаняк, хохолски!

04.04.2022 | 00:21

"Просто Кирчо" , що не ни викне посолът от Киев, за консултации, заради намеса в работата и оценка, на * суверенното ни правителство и държава"? И посъветва" нациста-юдей", да извика и своя? А чуждо земни проксита?

Отговори
9 3
Брей

Брей

03.04.2022 | 23:34

То бива да си нагъл, ама чак пък толкова...

Отговори
12 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?