71

Украински десант на Змийския остров! Какво са оставили руснаците?

Украински десант е навлязъл на Змийския остров, съобщават световните издания. Според информацията, това е станало преди няколко дни.

Украинските военни са пристигнали на острова заедно с чуждестранни журналисти, които са заснели кадри за сегашното състояние на острова и вероятно в близко бъдеще ще бъде представен репортаж.

Точният брой на пристигналите там военнослужещи от украинската армия не е съобщен. Въпреки това следва да се отбележи, че на острова може да е имало оборудване, което да информира ВСУ за приближаването на кораби и лодки към острова.

Трябва да се отбележи, че това в никакъв случай не е първият десант на украински войски на Змийския остров през последните няколко месеца. Засега обаче това е първият документиран факт на украинско военно присъствие тук.

Досега спътниците не са засекли необичайно присъствие на украински войски на Змийския остров, но е възможно територията на острова да се използва за военни цели.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ковидчо:

Ковидчо:

24.12.2022 | 11:03

Естествено че ще се използва за военни цели. Едва ли някой си е мислил, че ще строят пионерски, пардон - скаутски лагер...

Отговори
4 1
Какво са оставили руснаците?

Какво са оставили руснаците?

24.12.2022 | 08:53

Празни бутилки. Змиите са си украински.

Отговори
10 1
Следва да се отбележи

Следва да се отбележи

24.12.2022 | 08:20

Че Змийският остров е изконна украинска територия.

Отговори
8 7
Това са

Това са

24.12.2022 | 08:40

Глупости

Отговори
4 7

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?