Следвайте ни

Ужасяващо ВИДЕО 18+ от Виена: Терорист застрелва минувач на улицата

viber icon

Очевидец е публикувал видео във Facebook, показващо жестокото убийство на минувач от един от терористите в центъра на Виена. На кадрите се вижда как нападателят стреля по бягаща жена, която очевидно е успяла да се скрие. В същото време, млад мъж с тъмни дрехи стои прилепен до сграда. Терористът се приближава до него и го застрелва с автомата си.

Междувременно, очевидци са разказали за терористичните атаки в центъра на Виена. Равинът Шломо Хофмайстер е заявил пред Kurier, че един от престъпниците е открил огън по хората, седнали на външните маси на ресторантите. Друг очевидец на събитията, който по време на атентатите е бил в едно от кафенетата, разказва пред oe24.tv, че след стрелбата посетителите изпаднали в паника и се втурнали да се крият. Някои от тях влезли в апартамент, където се барикадирали. Стана ясно също така, че повече от хиляда души остават в сградата на Виенската държавна опера, защото не могат да я напуснат поради нападението.

Все още властите в Австрия не са изнесли официални данни за загиналите и пострадалите при атаките.

Няколко души са станали жертви на нападението във Виена и поне един престъпник все още се издирва, казал е австрийският вътрешен министър Карл Нехамер. По-рано полицията съобщаваше за един смъртен случай, докато медиите съобщаваха, че броят на загиналите е най-малко седем души, сред които и служител на полицията.

"За съжаление няколко души са пострадали, няколко души са загинали", заявил е Нехамер на пресконференция. Той призова жителите на града да си стоят у дома, а онези, които са на улицата, да се скрият в помещения и да избягват откритите площи. По-рано кметът на Виена заяви от своя страна, че поне 15 души са ранени, седем от тях в тежко състояние и се намират в болници.

 

 

 

Коментари (6)

Зрител

Зрител

03.11.2020 | 16:04

Поздравления за Марица,но бъдете обективни.Имам кадри от бомбандировките над град гута сирия--извършена от коалицията,моля да ви ги изпратя и да ги публикувате и тях,.Стотици мюсулмани и деца всички цивилни си загубиха живота и останаха хиляди без покрив.А,тази атака сега в Австрия ми прилича на отмъщение.

Отговори
2 2
ДЖИХАДИСТ

ДЖИХАДИСТ

03.11.2020 | 12:28

АЛЯХ АЛЯМУ АМЕЛЯХУ--ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА--НЕМОЖЕТЕ ДА ЗАБРАНЯВАТЕ НА МЮСУЛМАНИТЕ И ПО-ТОЧНО НА ЖЕНИТЕ ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ПО УЛИЦИТЕ ЗАЩОТО СА ЗАБРАДЕНИ--А НА ЕДНА ДРУГА ЧАСТ ДА Е РАЗРЕШЕНО ДА ХОДЯТ СВОБОДНО ПОЛУГОЛИ---ВТОРО АВСТРИЯ Е ОЧАСТВАЛА С НАТО И Е ДОПРИНЕСЛА ЗА РАЗРУХАТА НА МЮСУЛМАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ---ТОГАВА КАКЪВ ОТГОВОР ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ--КАКВОТО ПОЧУКАЛО-ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО

Отговори
5 5
Батко

Батко

03.11.2020 | 10:12

Ако бяхме будисти, с исляма нямаше да имаме проблеми. Да сте видели будисти така мирно да си умират от тая мирна ислямска религия?

Отговори
2 3
дада

дада

03.11.2020 | 09:57

Къде е ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ( Ч.И.Ф.У.Т ВЕЛЕ ) да се и.з.з.а.к.а. по случая ? Нали са много активни срещу РАСИЗМА,ДИСКРИМИНАЦИЯТА И КСЕНОФОБИЯТА ?? Хайде де ..нещо не ги виждам.Или след 3 дни като всичко отмине ще каже каква опасност са НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ патриотични партии,лидери,формации които се борят за суверен на Австрия,Германия или която и да е държава в Европа.Онези ТЕРОРИСТИ тяхните съмишленици от АНТИФА с розовите прически и с маските и качулките които взимат ножиците и отиват да режат оградата на границите с призиви ДОБРЕ ДОШЛИ пратени от В.Е..Щ.И..Ц.А.Т.А ч.и.ф.у.т.с.к.а комунистическа МЕРКЕЛИЦАТА къде са ? Къде са У.Р..О.Д.И.Т.Е. от black live matters ?Ваща м.а.й.к.а и б.о.к...л.у.ц.и.....С.М.Ъ.Р.Т ЗА ВАС...Австрийския народ да си връща ХИТЛЕР и всички от БРЮКСЕЛ ционистки чиновници до стената и разстрел...Хайко маас,Меркел,Макарон,Барозу,Фон л.а.й.н.е.р,..Дол и всичките генетични о.т.п.а..д.ъ.ц.и.,х.о.м.о.с.е.к.с.у.а.л.и.с.т..и....ЛГТБ,АНтифа терористите и цялата антиевропейска И.З.М.Е.Т до стената и Р.А.З.С.Т.Р.Е.Л..,обезглавяване и изгаряна ОНЛАЙН

Отговори
10 2
Ako забелязал,

Ako забелязал,

03.11.2020 | 09:37

Г@довете убиваха невъоръжени невинни хора с АК-47 - "оръжието на мира"! Нъл тъй беше?

Отговори
6 3
смбърт  за ислвма

смбърт за ислвма

03.11.2020 | 09:20

Долни мръсни рязани пиш ки . Смър т за мюсюлманите!

Отговори
7 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?