Следвайте ни

Ужасяващо ВИДЕО! Полугола ученичка танцува върху паметници

viber icon

Полугола ученичка започна да танцува и да се кълчи и подпира върху надгробни плочи в гробището в Хабаровск. Според момичето непознат човек я е принудил да го направи, а след това е качил видеото в социалната мрежа. Според нея човекът се е свързал с нея през приложението „Месинджър” и е започнал да я заплашва. Цената да не изпълни заканите си била девойката да направи такова видео.

„Първоначално не вярвах. Мислех, че някой ме поднася и изведнъж той ми изпрати координатите ми – обясни ми, че ме наблюдава във всеки един момент. Знае къде съм и какво правя. Тогава се уплаших много. Трябваше да изпълня исканията му. Бях принудена и изнудвана. На свой риск отидох на гробищата с приятел и заснехме видеото”, обяснява ученичката.

Тя твърди, че последното нещо, което е искала, е да става известна, особено пък по този начин. „Той ми каза, че трябва да мина през всеки един гроб – да танцувам, да пея, да пиша по плочите и всичко това на фона на музика. Страхувах се да направя такова нещо. Само танцувах, не съм драскала и осквернявала нищо”, каза тя.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?