2374

Ужас в мола! Дете загуби 3 пръста, след като се заклещи на ескалатор

Дете загуби три пръста от крачето си след като се заклещи на ескалатор в търговски център в Истанбул. Инцидентът е станал около 13:00 часа (12:00 ч. българско време) в петък.

DHA

Филипинско семейство посетило Мол в квартал Шишли със 7-годишното си дете с инициали A.M.Л.  Десният крак на момченцето се е заклещил в ескалатора. В следствие на инцидента обувката му е разкъсана и три пръста на десния крак на детенцето са откъснати.

Ескалаторите са спрени незабавно и техници на Мола са разглобили съоръжението, за да търсят откъснатите пръстчета на детето. 

DHA

Трите пръста на счупения му десен крак са открити и момчето незабавно е откарано в близката държавна болница.  

DHA

За съжаление пръстите били премазани и е било невъзможно те да бъдат пришити обратно на мястото им. Семейството е насочено към частна болница.

DHA

Детето е прието в болница за операция. Лечението му продължава. То е в добро състояние, но три пръстчета на крачето му са безвъзвратно загубени. 

DHA

Образувано е досъдебно производство за престъпление, увреждане по непредпазливост.  Ескалаторите бяха затворени след инцидента.  

От търговския център няма официално изявление за инцидента.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ГОСПОДИ ПОМАГАЙ...

ГОСПОДИ ПОМАГАЙ...

05.02.2023 | 15:26

ООО МИЛИЧКОТО ДАНО СЕ СПРАВЯТ МЕДИЦИТЕ И ГОСПОД ДА БДИ НАД НЕГО ....СТИГА СТЕ ГРАЧИЛИ КЪМ МАЙКАТА ВСЕКИ СЕ ВОЗИ НА ЕСКАЛАТОР.... БЕДА Е ТОВА НЕ Е ПОВОД ДА ХУЛИТЕ....АМАН ОТ НЕНОРМАЛНИЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА....ДА ПАЗИ ГОСПОД...

Отговори
2 0
Мама на шопинг ли беше Е Накупи си нящо за три пръста

Мама на шопинг ли беше Е Накупи си нящо за три пръста

05.02.2023 | 13:11

Нищо Бя Сега ще брой на мама във МОЛа само до 17 Хубаво Юдейско число включващо ДДС примоция помощите за за укрите джакузита генерирани Юдейски генератори рецесията която е инфлация и други подобни цоциологически екскаватори който ще режат не пръсти а глави

Отговори
0 6
Хм…

Хм…

05.02.2023 | 12:06

Нещо не е било наред с ескалатора. Не трябва да има такива процепи, та да захапи обувчицата.

Отговори
11 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?