Следвайте ни

Ужас! Морето изхвърли голия труп на руски модел

viber icon

Руският фотомодел Галина Федорова се удави край бреговете на Сардиния в събота на 33-годишна възраст.

Тя е била с приятел на гумена лодка, наета от Киа като целта им била да правят снимки по крайбрежието на Теулада. Това разказва оцелелият, изваден от морето на края на силите си, след като отчаяно се е опитвал да доплува до острова. Лодката им се откъснала от котвата, след като двамата скочили да се разхладят във водата и вълните я изхвърлили на скалите.

Тялото на Галина било извадено безжизнено и напълно голо от патрулна лодка на бреговата служба.

Решението на прокурора на Каляри Енрико Лусу е да изземе фотоапарата, дрона и мобилните телефони, за да могат експерти да разгледат подробно снимките и намерят потвърждение на версията на оцелелия. Междувременно ще са необходими седмици за хистологичните изследвания на органи и тъкани, взети по време на аутопсията, извършена от съдебния лекар Никола Лениньо. Търси се отговор на въпроса дали жената се е хвърлила във водата след употреба на алкохол, тъй като лодката са намерени бутилки с алкохол. За момента остава обвинение в непредумишлено убийство, без да има вписани заподозрени. Очаква се да се изясни динамиката на инцидента.

Според фотографа двамата се гмурнали във водата, за да се охладят, но лодката се освободила от върха на котвата и се отдалечила. Той опитал да плува към брега, а младата жена – към лодката, но безуспешно.

Руският модел Галина Федорова, чиито изображения все още са популярни в интернет, беше добре известна в мрежата с голите си снимки, публикувани и на кориците на някои американски списания в европейските им издания.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?