1553

Уилям и Кейт: Изключително сме трогнати

Принцът и принцесата на Уелс са "изключително трогнати от милите съобщения", които са получили след диагнозата рак на Катрин. Това каза говорител на двореца Кенсингтън.

Уилям и Катрин са благодарни, че обществеността е разбрала искането им за поверителност. Катрин разкри във видео съобщение на 23 март, че е започнала лечение, след като е диагностицирана с рак.

Говорител на двореца Кенсингтън каза: „Принцът и принцесата са изключително трогнати от любезните послания от хора тук в Обединеното кралство, в Британската общност и по света в отговор на съобщението на Нейно кралско височество. „Те са изключително развълнувани от топлината и подкрепата на обществото и са благодарни за разбирането на молбата им за поверителност в този момент“, добави той.

Изявлението е последното, което ще чуем от принца и принцесата за известно време, съобщи Би Би Си. Социалните медии бяха обсипани с конспиративни теории за състоянието на принцесата през последните седмици.

Към момента видео съобщението на Катрин, публикувано в Instagram, беше харесано почти пет милиона пъти. Последното им изявление „благодаря“ е последната глава в този етап от диагнозата на принцесата и дворецът Кенсингтън би искал да сложи черта на всички спекулации.

Последните няколко седмици бяха трудни за кралската двойка, техните деца и екипа около тях, които се опитваха да потушат клюките и слуховете - задача, която се оказа невъзможна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
ertert

ertert

24.03.2024 | 09:22

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------ https://tyny.to/seman

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?