Убийство в БГ семейство потресе Сан Диего

Сан Диего отново се оказа фатален за българската емиграция. След като преди няколко години голямата актриса Мариана Димитрова сложи край на живота си, скачайки от покрива на местния мол, сега щатската преса отново тиражира потресаваща история с други наши артисти, съобщи Стандарт.

"Ужасна новина. Преди няколко дни Сашо Шивачев е бил убит зверски с гири от собствения си син. Режисьорът е работил с Бригита Чолакова. Той загива на 6 октомври - датата, на която почина самата Бригита. Царство им небесно!", пишеше във фейсбука на Йорданка Христова.

В един от коментарите бе прикачена публикация на английски език от онлайн изданието "10 news.com". В нея са описани подробности със следното заглавие: "Съсед: Синът, който уби баща си у дома, изглеждаше горд". "24-годишен мъж беше арестуван рано в сряда, малко след като брутално бе пребил до смърт баща си с бухалка в дома на семейството в Юнивърси сити. Малко след 1,30 през нощта полицаите са били извикани в апартамент на втория етаж в блок 9100", съобщава Дино Делимитрос, полицейският началник от Сан Диего. Свидетел разказва пред ойнлайн изданието, че той е позвънил на телефон 911, след като е чул жена да крещи за помощ в комплекса. И че преди да дойде полицията, е говорил със сина на жертвата, който изглеждал "горд".

Униформените откриват 64-годишния Александър Шивачев вече починал в апартамента. Съпругата му признала, че го е чула да се бори с 24-годишния им син Никола. "Когато е видяла, че мъжът й е безжизнен, веднага се обадила в полицията", съобщава пред вестника лейтенантът по убийствата Арби Хърбърт. Никола Шивачев е първият и основен заподозрян за убийството. Той обаче отрича, обосновавайки се с ангажимент, който е имал предишния ден. Не е ясно какъв е мотивът за престъплението. Предварителните разследвания са доказали само, че е имало спречкване между бащата и сина.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?