49

Убиха лидер на сръбска наркобанда пред детето и съпругата му в Истанбул

Йован Вукотич, шефът на наркобандата Скаляри, една от най-известните в Сърбия, беше убит при въоръжено нападение в Истанбул.

Той беше застрелян от убиец на мотоциклет, докато седеше в кола със съпругата и дъщеря си.

Той беше арестуван в Турция през 2018 г. и екстрадиран в Сърбия, където съдът го осъди на 15 месеца затвор за използване на фалшив македонски паспорт.

През февруари 2020 г. той беше екстрадиран в Черна гора, където беше обвинен в опит за убийство на членове на друга банда. През юли обаче висшият съд в Подгорица свали обвиненията и той беше освободен.

Местните медии твърдят, че Вукотич, който беше издирван от Интерпол с червена бюлетина за разпространение на наркотици, влязъл в Турция с фалшива самоличност и бил убит от двама стрелци по нареждане на тази банда.

Вукотич, който беше улучен от четири куршума в тялото си, почина на място, докато управляваното от него превозно средство се блъсна в тротоара. Съпругата и децата му се отървали невредими от атаката.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Чудесна новина!

Чудесна новина!

13.09.2022 | 07:31

Всички дилъри при него...

Отговори
3 0
Чудесна новина!

Чудесна новина!

13.09.2022 | 07:30

Чудесно така е редно! Колко наши деца е убил пред очите на собствените майки бащи и деца с наркотиците които им продава...за да живее неговото дете и жена в лукс.. Това са кървави пари и така трябва да се процедира с всеки дилър на дрога! Най хубавата за днес новина!

Отговори
3 0
Marina

Marina

12.09.2022 | 16:31

Dano vsiqki narkolaina da budat ubiti . Zhalko za dezata te ne sa vinovni. Vsiqki narkobaronqeta i narkoplasiori da puknat dano qas po skoro . Na zemjata da i olekne ot takiva PARAZITI BEZBOZHNI

Отговори
8 0
А тук е "нещастен случай", вервайте!

А тук е "нещастен случай", вервайте!

12.09.2022 | 16:20

Управляващият директор на авиационната индустрия на Корпорацията за развитие на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин е починал, съобщава сайтът на корпорацията. В съобщението се казва, че на 12-ти септември е станало известно за "трагичната смърт" на Печорин. "Смъртта на Иван е непоправима загуба за приятели и колеги, голяма загуба за корпорацията. Поднасяме нашите искрени съболезнования на семейството и приятелите", допълват от КРДВ. Според вестник "Комсомолская правда. Далечен Изток", позовавайки се на администрацията на Владивосток, Печорин е починал на 10-и септември, след като падна от борда на лодка във водите на руския остров близо до нос Игнатиев. На 11-и септември местни медии, включително Primpress и VL.ru, съобщиха, че издирват мъж, роден през 1983 г. в района на Владивосток, който е паднал зад борда. В спасителната операция участваха градски и областни спасители, Министерството на извънредните ситуации и противопожарните служби. Също така всички, които излизат в морето, бяха помолени да наблюдават акваторията и да сигнализират веднага, ако бъде намерен човек. Печорин взе участие в Източния икономически форум (EEF), който се проведе във Владивосток от 5 до 8 септември. Като управляващ директор за авиационната индустрия на КРДВ, той също участва в развитието на авиационната достъпност на Далечния изток, включително подкрепата за пътнически въздушен транспорт, модернизацията на летищната инфраструктура и изграждането на нови писти. Участва в разработването на United Far Eastern Airlines, създадена през 2021 г. на базата на Aurora.

Отговори
6 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?