Следвайте ни

Тръмп предупреди, че САЩ могат да изпратят ислямисти в Европа

viber icon

Президентът на Съединените щати президент Доналд Тръмп предупреди, че американските власти могат да освободят държаните от тях бойци на "Ислямска държава", ако те не бъдат прибрани от родните им страни. 

Имаме хиляди бойци от "Ислямска държава", които искаме Европа да прибере. Ще видим дали това ще стане и ако не се случи, вероятно ще трябва да ги освободим и да ги изпратим там, заяви американскят държавен глава.

Тръмп уточни, че под контрола на Съединените щати и партньорите им в Сирия и Ирак има около 2500 ислямисти от различни европейски държави. 

Американският президент каза още, че разглежда въпроса за въвеждане на блокада срещу Венецуела. Изказването му беше в отговор на въпрос на журналисти дали на латиноамериканската страна може да бъде наложена изолация като се има предвид помощта, "която тя получава от Москва, Техеран и Пекин", отбелязва БНР. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Адвокат

02.08.2019 | 13:25

САЩ не са длъжни да държат до безкрайност в своите временни арести ислямисти с френски, белгийски, германски, английски, италиански и руски паспорт и произход. Те си свършиха работата, унищожиха Идил, а държавите от които дойдоха ислямистите се правят на ударени. Всеки трябва да се научи да носи отговорност. Приберете си гражданите и после ако искате ги пуснете на свобода сред останалото си население, или ги убийте, вкарайте в затвора и каквото искате, ама не мислете, че някой друг ви е длъжен да ви вади кестените от огъня. Ще трябва да се опарите и следващия път да знаете.

Отговори
1 1

02.08.2019 | 11:14

Бай Дончо - Хахавото

Отговори
0 0

пази си ги за вас

02.08.2019 | 09:53

Тръмпи пак го е напекло слънцето....

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?