49

Трима загинаха при катастрофа на пътнически автобус в Източна Турция

Пътнически автобус се преобърна в канавка в източната провинция на Ерзурум, квартал Хорасан, което доведе до загубата на три живота като на 22 души ранени.

Пътуването на автобуса е било трагично прекъснато на 24 септември, когато шофьорът Салих Карадемир е загубил контрол над превозното средство, което го е накарало да се отклони от пътя и да се преобърне в канавка.

След инцидента са предприети бързи действия , като на място са мобилизирани екипи за спешна помощ. Здравен персонал, пожарникари, полиция и жандармерия бяха изпратени да окажат незабавна помощ.

При пристигането си екипите са започнали спасителна операция. Счупвайки стъклата на преобърналия се автобус, те успели да извадят блокираните вътре пътници.

Въпреки усилията на медицинския персонал, трима души са починали от нараняванията си. Един от тях е поминал на място, докато други двама са починали в държавната болница Хорасан въпреки медицинските интервенции. Междувременно шофьорът на автобуса и 21 други пътници също бяха откарани в близките болници, за да получат лечение.

Във връзка с инцидента жандармерията е започнала оглед за установяване на точните обстоятелства около инцидента.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?