71

Тревога в цяла Украйна: Русия порази важни енергийни обекти

Руската федерация тази нощ е атакувала Украйна със стратегически бомбардировачи Ту-95 и Кинжал. В цялата страна е обявена въздушна тревога. Целта е била енергийна инфраструктура в три украински области, предаде Ройтерс, като се позова на представител на правителството в Киев.

Агенцията уточнява, че са нанесени щети на енергийни съоръжения и е ранен най-малко един работник, цитирайки изявление на министъра на енергетиката на Украйна Герман Галушченко.

Той пише в своя канал в приложението Телеграм, че мишените на руската армия са били в Дпепопетровска област в Централна Украйна, както и в западната част на страната - в Лвовска и Ивано-Франсковска област.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Янка

Янка

27.04.2024 | 13:49

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Отговори
0 2
Ами чуфут нагъл

Ами чуфут нагъл

27.04.2024 | 13:13

Да бяхте спряли още в утробата им ония трима чуфути носители на куманистическа проклета религия изкопана от чуфутският кибуц за общия казан и общите жени Ония трима чуфути Маркс Енгелс и Ленин Ама вие Не Щото вашите чуфутски купелдаци са най великите купелдаци И днес като черешката на тортата сме пък свидетели как въздигате в култ поредните ви чуфутски купелдаци Зеленясълия чуфут и оня Нетаняху Те са праведници за вас и вашата пропаднала чуфутска пропаганда

Отговори
6 2
Европеец

Европеец

27.04.2024 | 11:32

няма ли кой да спре тези гадни комунисти

Отговори
4 12
Ко си дал

Ко си дал

27.04.2024 | 10:17

Бе нагъл чуфут ти на света освен наглост подлост лакомия мързел и произтичащата от тях смъъъърт Юдо нагла

Отговори
7 5
И ний сме дали нещо на света

И ний сме дали нещо на света

27.04.2024 | 09:11

Някои изнасят технологии, някои качествени стоки, някои азбука и култура, а някои само смърт, варварщина, разруха, подлост и бедност.

Отговори
13 20

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?