71
Следвайте ни

„Треньор по стрес“ понася доброволно удари от ядосани клиенти

viber icon

Лицензиран като „треньор по стрес“ от 2012 г. Хасан Риза Гюнай от Истанбул каза, че си изкарва прехраната с побой от клиентите си. Той е вдъхновен от филм на турския комедиен актьор Кемал Сунал „Шарк Бюлбюлю“, в който главният герой доброволно се оставя да бъде бит.


Той се оставя да бъде бит срещу заплащане от онези, които са отегчени или ядосани на шефа или съпругата си и искат да облекчат стреса си.

Някои хора медитират, други крещят, докато други избират да бият някого, за да облекчат стреса, каза той и добави, че сесията с него е законна алтернатива, при която никой не страда.

„Повечето от моите клиенти страдат от депресия или пристъпи на паника или са претоварени заради ежедневието си“, каза Гюнай.

Като отбелязва, че приема само два до четири клиента на ден, той каза, че една сесия продължава средно 10 до 15 минути. Той посочи, че повечето му клиенти са жени. Гюнай обаче подчерта, че няма да приема заявки за сеанси от всеки. „Трябва да чувствам, че наистина мога да помогна за тези, които отправят такова искане към мен.“, каза Гюнай.

Не на последно място той допълни: „Бих искал да обуча други потенциално заинтересовани хора като „треньори по стрес“ и да предам уменията си на новото поколение“. 

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?