49
Следвайте ни

Травис Скот плаща погребенията на децата, загинали на концерта му

viber icon

Травис Скот ще плати погребенията на всички, които загубиха живота си при трагичния инцидент на фестивала „Astorworld“ в Хюстън в петък.

Осем души бяха убити и стотици ранени по време на блъсканица на зрители, докато Травис Скот пееше. Освен това ще бъдат възстановени парите за билети, дадени от всички в публиката.

Сега Скот, който отмени насрочен концерт в Лас Вегас, защото е твърде "съкрушен", за да пее, обеща да финансира разходите за погребенията на онези, които за съжаление са починали, и предложи психиатрична помощ на засегнатите от трагедията.

Освен това, Травис си партнира с BetterHelp за предоставяне на безплатна, индивидуална онлайн терапия и работи в тясно сътрудничество с MHA на Хюстън (Mental Health America), за да насочи всеки, който се нуждае от подходяща грижа за психичното здраве.

„Травис продължава да води активни разговори с градската администрация на Хюстън и правоприлагащите органи, за да отдаде почит и да помогне на лицата и семействата на тези, които са присъствали или са замесени в трагедията“, се казва в изявление.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?