Следвайте ни

Трассексуален забременя за втори път

През 2014 г. Кейдън Коулман роди дъщеря си Азалия

viber icon

Транссексуалният Кейдън Коулман забременя за втори път, въпреки хулите, които предизвика, когато роди първото си дете Азалия преди шест години, съобщи в. "Мирър", цитиран от актуално.ком.

Прехода си от жена към мъж 33-годишният Кейдън започнал през 2009 г. През март 2013 г. спрял да приема тестостерон, за да си направи операция на гърдите. При прегледа след нея бил шокиран от новината, че е бременен в петия месец. Той си мислел само, че е напълнял.

Кейдън и сегашният му партньор - 29-годишният Доминик, са много щастливи от предстоящото увеличаване на семейството. Те не се плашат, че могат да се повторят хулите срещу тях, предизвикани от раждането на Азалия. Тогава наричали Кейдън "чудовище" и настоявали да им вземат детето.

Когато се разхождат с нея обаче, нямат проблеми, защото хората виждат само двама мъже с дете и не знаят, че Кейдън е родил момиченцето.

Бременноста не създава проблеми на Кейдън. Хората не го гледат с укор, защото си мислят, че има само бирено коремче. Откъм медицински грижи обаче като мъж не може да бъде обхванат от системата за бременните жени. Казвали са му също, че не може да влиза на някои места, защото не е жена.

Когато бил бременен с Азалия, Кейдън трябвало да промени медицинската си осигуровка, за да се впише отново като жена. Освен това му се наложило да го наричат г-жа Коулман в чакалните.

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

25.06.2020 | 21:38

Този свят не отива на добре.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?