Следвайте ни

Тръмп си е Тръмп! Заразен е, а напусна болницата на своя глава

viber icon

Американският президент Доналд Тръмп, който се лекува от инфекция от коронавирус, отново показа, че може да прави каквото си иска. Той е прекъснал лечението и за кратко е напуснал болницата, за да поздрави своите привърженици, информира NBC.

Съобщава се, че Тръмп е излязъл от болницата и е преминал в автомобил по пътя, където са се събрали неговите поддръжници. Кортежът на американския лидер е преминал по улицата и след това се е върнал в болницата.

Доналд Тръмп не е излизал от колата, той е махал с ръка на поддръжниците от прозореца. Американският президент е бил с маска в автомобила, съпровождащите лица в салона на машината също са били с маски.

Преди това Доналд Тръмп е споделил видео в Twitter, в което е заявил, че е научил много за коронавируса по време на болестта си. "Това е много интересно пътешествие. Научих много за COVID. Това е като в истинско училище, с истински учебници. Осъзнавам това и го разбирам. Ще ви разкажа за това", казал е Тръмп, по чийто външен вид не би могло да се каже, че е болен.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова

05.10.2020 | 08:00

Светът е оглупял до степен, че президента на най-великата държава е принуден да се среща с поддръжниците си в брониран автомобил и с маска просто защото има хрема и лек грип.

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?