Следвайте ни

Тръмп се предаде: Местят се с Мелания в имението във Флорида СНИМКИ

viber icon

Двамата спят в отделни спални в Мар-а-Лаго

Доналд Тръмп най-после проумя, че няма да остане в Белия дом и с 50-годишната му съпруга Мелания и 14-годишният им син вече се подготвят за напускане. Те възнамеряват да се преместят в частното им имение Мар-а-Лаго във Флорида, което Тръмп купи още през 80-те години.

Източници твърдят, че в имението на Тръмп вече върви ремонт, която трябва да разшири и благоустрои пространство, а също да отстрани повредите в балната зала, предизвикани от протеклия покрив.

"Те вече започнаха ремонта в Мар-а-Лаго, за да разширят пространство и да го направо възможно най-съвременно и удобно за живот", сподели един от източниците, който уточни, че Мелания и Тръмп имат отделни спални, пише БГНЕС.

Слуховете гласят, че Мелания вече се е заела с търсенето на добро училище във Флорида за сина им Барън. Говори се, че във Флорида ще се преместят и родителите на първата лейди, които ще помагат за израстването на внука им.

Семейството на Тръмп разполага и с други имоти, включително в щатите Ню Джърси и Ню Йорк. Те смятат от време не време да се преместват между тези частни владения.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?