4232

Тръмп продава библии с надпис „Бог да благослови Америка”

Доналд Тръмп започна да продава библии, докато бърза да се върне в Белия дом

Това съобщи Associated Press.

Концепцията за Библията, покрита с американското знаме, както и одобрението на предишния президент на текста, който християните смятат за свещен, предизвиква безпокойство сред религиозните кръгове в САЩ.

Освен това повдигна въпроси относно мотивите на Тръмп, тъй като той се озова в средата на няколко скъпи съдебни битки.

Тръмп, който е фаворит на републиканците за президентските избори в САЩ, пусна във вторник видео в своята платформа Truth Social, призовавайки поддръжниците си да купят "Бог да благослови Библията на Америка", която е вдъхновена от патриотичната балада на кънтри певеца Лий Грийнууд. Тръмп излиза на сцената с песента на всяка своя политическа проява.

"Честита Страстна седмица! Нека накараме Америка да се моли отново. Докато наближаваме Разпети петък и Великден, насърчавам ви да вземете копие от Библията "Бог да благослови САЩ",

написа Тръмп, насочвайки поддръжниците си към уебсайт, продаващ библии за 59,99 долара.

Доналд Тръмп твърди, че изданието съдържа "Библията на крал Джеймс" (английският официален превод на Библията) и "също така включва документи на Бащите основатели на Съединените американски щати [sic]".

Новата му търговска стратегия предизвика вълна от недоволство и коментари, че "Библиите на Тръмп се подиграват с християнството", цитира Vesti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Илия

Илия

29.03.2024 | 16:25

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 1
Изпрати малко на Тръмп

Изпрати малко на Тръмп

29.03.2024 | 16:34

Той има млада жена.

Отговори
3 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?