Следвайте ни

Тръмп оттегля САЩ от НАТО?

viber icon

Президентът Доналд Тръмп е в състояние да обяви оттеглянето на САЩ от НАТО! Това може да стане преди предстоящите избори през есента. За това алармира Джон Болтън, бивш зам.-държавен секретар на САЩ по национална сигурност от администрацията на Джордж Буш.

"През октомври Тръмп може да реши да изтегли всички американски сили от Афганистан преди изборите. Или да обяви излизането на САЩ от НАТО", заявява дипломатът пред  "La Razon" .

"Тръмп няма философия. И не разбира напълно работата на американското правителство, колко сложна е тя и всичко, което се случва в сферата на националната сигурност. Преди да стъпи в Белия дом той вярваше, че Финландия е част от Русия или че Венецуела принадлежи на САЩ. Той също така не разбира, че Корейският полуостров е разделен, защото не знае как е завършила Втората световна война".

Това пише Болтън в своята мемоарна книга "Стаята, в която се случи".

Коментари (6)

JE SUIS МИНСК

JE SUIS МИНСК

16.08.2020 | 17:44

https://www.youtube.com/watch?v=FQz3NazwkUc

Отговори
1 0
JE SUIS МИНСК

JE SUIS МИНСК

16.08.2020 | 17:43

https://www.youtube.com/watch?v=FQz3NazwkUc

Отговори
1 0
да е, как не

да е, как не

16.08.2020 | 15:36

ФЕЙК, като марицата и руските им проксита продажни

Отговори
3 6
ссср

ссср

16.08.2020 | 15:33

казах ли ви аз не плюйте по Русия да не се молите кога САЩ си тръгнат някой ден да ви спасява от турците или пък от подивели албанци и сърби водете умна политика че историята казва едно България е имала предимно ползи от Русия в исторически план всички глупендери плюят социализъма пък живеят в соц панелките и работят в соц заводите останалото от тях и се самонадъхват колко по-велика би била България ако комунизма не бил идвал тук и така вече 30 години мързелуват и дрънкат и плюят а САЩ си точат със фирмички концесии златни добиви и руди малкото ни останало богатство вземат ни хубави пари за стари самолети дето ги няма , ползват ни за база правят ни мишена дет се вика и си гледат интереса за тях ние сме никои и утре като решът че не им отърва ще си тръгнат

Отговори
13 6
тръмпанар

тръмпанар

16.08.2020 | 14:47

То човек се учи в движение и с действия

Отговори
4 2
Дааа

Дааа

16.08.2020 | 17:16

Наистина, но най-добър учител е Историята, само че ния не научихме нищо от нея. Пак сме откъм губещата страна.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?