Следвайте ни

Тръмп ли е наред? Проклятието на вожда мори американските президенти

viber icon

Точно месец преди вота за държавен глава в САЩ астролози направиха анализ на съдбата на американските президенти, избрани около съвпада на Юпитер и Сатурн. Обобщението е изумително – почти всички приключват земния си път малко след ключовото астрологично събитие.

Следващият съвпад между гигантите в Слънчевата система, който бележи нов цикъл, е на 21 декември тази година. Той ще бъде в знака Водолей.

Ето каква интерпретация предлага Радислав Кондаков във Фейсбук:

Нека видим какво се случва с американските президенти, които са избрани по време на цикъла на двете планети на всеки 20 години (когато е техният съвпад, в края на съоветната година). Цикълът започва през годините 2020, 2000, 1980, 1960, 1940, 1920 и т.н.:

Уилям Харисън – избран през 1840 година. Един месец след встъпването си в длъжност Харисън умира.

Ейбрахам Линкълн – избран през 1860 година, убит през 1865 година.

Джеймс Гарфийлд – избран е за президент през 1880 година. Прострелян е на 2 юли и умира на 19 септември 1881 година.

Уилям Маккинли – избран е за втори мандат за президент през 1900 година и е убит през 1901 година.

Уорън Хардинг – избран е за президент през 1920 година. Умира внезапно на 2 август 1923 година при една от обиколките си из страната.

Франклин Рузвелт – избран е през 1940 година за трети мандат. Умира на 12 април 1945 година от инфаркт по време на почивка в Уоръм Спрингс.

Джон Кенеди – избран е за президент през 1960 година и е убит през 1963 година.

Роналд Рейгън – избран през 1980 г. По щастлива случайност остава жив, след покушение, при което бива прострелян с 3 куршума.

Джордж Буш – младши – избран през 2000 г. За негов късмет, на 11 септември 2001 г., се проваля планът самолет да се взриви и в Белия дом.

Тази черна статистика е известна като проклятието на индианския вожд Текумзе срещу американските президенти:

„Харисън няма да победи през тази година и няма да стане Велик вожд. Той може да спечели следващият път. Ако това стане, той няма да довърши срока си. Ще умре там, където властва. Нито един президент досега не е умирал там, където властва. Ала аз ви казвам, че Харисън ще умре. И тогава вие ще си спомните за смъртта на моя брат. Вие си мислите, че съм загубил властта си. Аз, който заставях Слънцето да потъмнява и отнех огнената вода на Червените хора. Но аз ви казвам, че Харисън ще умре. И след него, всички Велики вождове, избрани на всеки 20 години ще умират. И когато умира всеки следващ, нека да си спомнят за смъртта на нашите хора.”

Когато потърсих астрологическа закономерност, забелязах че проклятието се описва от цикъла на Сатурн и Юпитер – една негативна негова проява. Проява, която като че ли отслабва при последните двама държавни глави, избрани по време на съвпада – те остават живи.

Можем дори да обобщим, че тези атентати са един сигнификатор как световното общество се справя с цикъла на двете тежки планети – поради важността на фигурата на американския президент в световен мащаб.

Ще бъде ли сложена точка на това проклятие през 2020 година и ще има ли опасност за новия президент на САЩ? Това предстои да разберем, а за нас остава да проявим хармонично съединението между Юпитер и Сатурн във Водолей, като дадем път на новите идеи, на хуманността и човеколюбието в нашето общество.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ковид шоу

Ковид шоу

03.10.2020 | 17:48

Тръмп дали не беше разболян преди изборите??? Той отпада,демократите печелят и Америка загива.....

Отговори
0 1
irinka

irinka

03.10.2020 | 17:01

Спрете се бе! С тъпните си надминахте и пловдивските телевизии!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?