1553

Тръмп изрева, не се е набутал в "Сам вкъщи 2"

Доналд Тръмп не е използвал изнудване, за да участва епизодично в "Сам вкъщи 2". Това заяви той пред последователите си в своята социална мрежа, като добави, че е отговорен за успеха на филма.

Бившият президент на САЩ опроверга интервю, дадено от режисьора на филма Крис Кълъмбъс през 2020 г., в което той твърди, че включването на Тръмп е било условие, за да му бъде разрешено да снима в хотел "Плаза" в Ню Йорк.

Кълъмбъс заяви пред Business Insider: "Тръмп каза ОК, снимайте. Платихме таксата, но той също така каза: "Единственият начин, по който можете да използвате Плаза, е ако аз участвам във филма". Така че се съгласихме да го включим във филма и когато го прожектирахме за първи път, се случи най-странното нещо: хората се радваха, когато Тръмп се появи на екрана.

"Затова казах на редактора си: "Оставете го във филма. Това е момент за публиката". Но той все пак си проби път във филма с принуда".

Във втория филм от поредицата вечно изчезналият Кевин Маккалистър (в ролята Маколи Кълкин) отново е сам и изгубен в Ню Йорк, където отново се изправя лице в лице с Мокрите бандити - престъпниците, които се опитаха да ограбят семейния му дом в първия филм.

На 287 декември Тръмп написа в социалната мрежа "Истина": "Преди 30 години (как лети времето!) режисьорът Крис Кълъмбъс и други ме молеха да се появя в "Сам вкъщи 2".

"Те наеха хотел "Плаза" в Ню Йорк, който по това време беше моя собственост. Бях много зает и не исках да го направя. Бяха много мили, но преди всичко упорити. Съгласих се и останалото е история! Тази малка роля излетя като ракета, а филмът имаше голям успех и все още има такъв, особено по Коледа. Хората ми се обаждат винаги, когато го излъчват.

Сега обаче, 30 години по-късно, Кълъмбъс (как беше истинското му име?) излезе с изявление, че съм го изнудвал да участвам във филма. Нищо не би могло да бъде по-далеч от истината. Тази епизодична роля помогна за успеха на филма, но ако са се чувствали тормозени или не са ме искали, защо са ме включили и не са изрязали сцената с мен повече от 30 години? Защото бях и все още съм страхотен за филма, ето защо! Просто поредният холивудски човек от миналото, който търси бърза доза публичност за себе си на гърба на Доналд Тръмп!".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Иван Иванов

Иван Иванов

28.12.2023 | 22:51

МАРИЦА, ЗА ЛЪЖИТЕ КОИТО БЪЛВАТЕ БЕЗСПИР ТРЯБВА ДА ВИ ЗАТВОРЯТ НЕЗАБАВНО, ТОЛКОВА СТЕ ДОЛНИ И ПРОТИВНИ.

Отговори
3 3
До Иван Иванов

До Иван Иванов

29.12.2023 | 07:30

Кое е лъжата в написаното?

Отговори
2 2
Отдавна наясно

Отдавна наясно

29.12.2023 | 08:54

За прокремълските хибридни психопати всяка новина с негативно звучене за Тръмп е "лъжа".

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?