1553
Следвайте ни

Трагедия със скутер разтърси Истанбул СНИМКИ

viber icon

40-годишна жена загина при пътен инцидент, когато градски автобус я блъсна, докато се возеше на електрически скутер в квартал Умрание в Истанбул .

Илкнур Акая, която шофира електрически скутер на 25 октомври, беше хвърлена на оживен път, когато вратата на кола, покрай която минаваше, внезапно се отвори.

Жената падна рязко пред градски автобус, който се движеше по страничната лента. Акая почина в болницата, в която беше откарана въпреки всички медицински интервенции.


Шофьорът на автобуса е задържан след инцидента, но е освободен по-късно, докато шофьорът на колата, отворил вратата на колата безразсъдно, идентифициран само с инициали Р.О., е арестуван.

По-късно се появиха кадри от охранителната камера, показващи момента на инцидента.

Говорейки пред пресата за инцидента на погребението на Аккая, Хасан Демирджи, бащата на починалата жена, заяви, че Р.О. е виновен и че иска той да бъде осъден.

„Необходимо е да се съсредоточим върху инцидента, който отне живота на млад човек. Дъщеря ми оцеля при земетресението през 1999 г., но стана жертва на пътнотранспортно произшествие“, каза Демирджи.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?