49

Трагедия! Мъж почина от взривена мина на плаж в Одеса

Говорителят на OVA в Одеса Сергей Братчук съобщи за трагичната смърт на мъж, който си почивал на миниран плаж въпреки предупрежденията на властите.

Това той направи във видеообръщение, цитиран от UNIAN

„Този ​​човек, още веднъж, искрени съболезнования на всички роднини и приятели, почина преди по-малко от час. Почивайки на плажа. На Черноморското крайбрежие на Одеска област. Той почина не от слънчев удар, не от вражески саботаж и разузнавателна група, а загина – взривен от мина“, каза Братчук.

Той емоционално призова хората, които посещават плажовете въпреки забраната, особено с деца.

„Не знам колко пъти трябва да повтарям на всеки, който се опитва да стане главният кандидат за „Наградата Дарвин“ за глупавите и безотговорните и които заедно с деца - малки или по-големи, се опитват да си направят селфита на табелите с надпис "Бомбардиран" или "Мини". Как да ви крещя? За да не летят ръцете, краката, главите ви над Черно море и плажовете на Одеска област. Сега, когато има война и всичко е минирано. Не вярвате ли? Този човек, за съжаление, също не вярваше. Но той загина, удари го мина", добави той.

Братчук подчерта, че няколко часа преди трагедията на 20 метра от брега на Одеса е взривена мина.

В ОК "Юг" разкриха подробностите около трагедията. Те отбелязаха, че починалият мъж почивал на плажа със семейството си. 

„На един от плажовете в района на Одеса мъж се взриви на неизвестен обект. Семейството, въпреки забраната, дойде да почива на брега. Докато майката и синът разопаковаха нещата, бащата реши да измери дълбочина и температура на водата. Няколко минути по-късно във водата гръмна експлозия, раните на мъжа са несъвместими с живота. На място работи следствено-оперативна група", пише в доклада.

Плажовете на Одеса са пълни с граждани, въпреки опасността от мини в морето и крайбрежието. Полицията е взела мерки - летовниците са изгонени от плажовете съобщи UNIAN.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Paula Fox

Paula Fox

12.06.2022 | 18:58

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
1 4
Хаха

Хаха

12.06.2022 | 18:02

Лека му пръст ! Но вероятно е бил здраво зомбиран с водка, щом е плажувал на миниран пясък.

Отговори
3 1
А я и неща

А я и неща

12.06.2022 | 16:43

Ех горкия Чоловек Га е нямал щастието да се цамбурка във джакузито на някой български хотел паднало му се е тежката отговорна задача да се цамбурка сред мини защитавайки свещени Украйнски морски води Аз много съ радвам че не мъ фащта запаса Щото Кирчовци и Кокорчовци моа да мъ праснат запасняк на Слънчака та да охранявам свещени натовски води и Украйнски свещени богоизбрани тела и техните чеда

Отговори
3 5
ГЮРО

ГЮРО

12.06.2022 | 15:57

Кой минира подстъпите към пристанището на Одеса? Та сега не могат да откраднат пшеницата на Украйна, като реват за глада в Африка. А после ще мълчат като бити зад.ници за глада в Укрия. Мръсни долни човечета.

Отговори
6 4
День России

День России

12.06.2022 | 14:34

За минувшие сутки подразделения ЛНР и ДНР при огневой поддержке России продолжили наступление. Силы третьей гвардейской бригады Народной милиции ДНР отбили укрепленный район в окрестностях Доломитного. В Северодонецке на химкомбинате "Азот" остаются более 300 украинских военных с заложниками из мирных жителей. С боевиками налажен контакт и ведутся переговоры. Они требуют выпустить их в соседний Лисичанск.

Отговори
5 3
Ванката

Ванката

12.06.2022 | 14:01

Е какви боеве се водят там,щом отива някой със семейството си на плажа да хваща тен???? Тя войната явно е приключила,щом и украинците си заминават за Украйна

Отговори
10 3
Фейк нюз

Фейк нюз

12.06.2022 | 13:58

Мина Марица ли се взривила на плажа?

Отговори
3 5

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?