1939

Трагедия! Известен турски актьор почина при инцидент

Почина известният турски актьор Сюрея Гюрсел Еврен, предадоха днес турските медии.

Според информация на в. "Джумхуриет" Еврен е починал в събота сутринта, след като е паднал от тераса на третия етаж на жилищен блок в квартал Санджактепе в Истанбул. Еврен е бил на гости в апартамента, пише БТА.

Не са известни причините за инцидента. Екипите на Бърза помощ и полицията, които са пристигнали на мястото на инцидента, само са констатирали смъртта на Еврен. 

Предприето е разследване по случая.

Еврен е роден на 21 декември 1968 г. Той се е снимал в много известни турски филми и сериали, сред които "Госпожа Фазилет и нейните дъщери".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
филибар

филибар

14.08.2022 | 21:26

Путин го затри!

Отговори
0 0
Него едва ли, но затри хиляди в Украйна!

Него едва ли, но затри хиляди в Украйна!

14.08.2022 | 21:35

42 страни по света призоваха Русия да изтегли военните си от територията на Запорожката атомна електроцентрала. В специална Декларация страните отбелязват, че тяхното присъствие там представлява заплаха за нейната безопасна работа. Декларацията е публикувана на сайта на делегацията на ЕС. Към текста й се присъединяват всички членове на ЕС, и Норвегия, Великобритания, Исландия, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия, Лихтенщайн, Грузия, Молдова, Черна гора, Северна Македония и Турция. Страните напомнят, че агресията на Руската федерация срещу Украйна е грубо нарушение на международното право и Устава на ООН, а контролът на Русия върху АЕЦ застрашава принципите на ядрената безопасност.

Отговори
2 0
Бръмммм

Бръмммм

14.08.2022 | 19:24

Кой ???? Е тоя и защо ни интересува това.!!!!

Отговори
1 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

14.08.2022 | 18:51

БОГ да го прости МИР на ДУШАТАму

Отговори
2 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?