46

Трагедия: 33-ма ранени при сблъсък на автобус и трамвай в Истанбул

Трамвай и градски пътнически автобус се сблъскаха в истанбулския квартал Алибейкьой днес в ранните часове, когато стотици пътуваха към работа и училище. В резултат на сблъсъка бяха ранени най-малко 33 души, включително четирима в критично състояние.

DHA

Инцидентът е станал близо до трамвайна спирка Алибейкьой, когато автобусът се е опитвал да премине през релсите на трамвая. Той е блъснат странично от бързо движещия се трамвай.

Губернаторът на Истанбул Али Йерликая съобщи в социалните медии, че при инцидента са ранени 33 души. „За съжаление, 33 наши съграждани пострадаха при пътнотранспортното произшествие. За ранените се полагат необходимите грижи в близките болници."

DHA

Голям брой линейки са били изпратени на място, за да помогнат на пострадалите, съобщава агенция Демирорен (DHA). Моментът на инцидента е заснет и от охранителни камери.

DHA

Работата по изваждането на градския автобус с дошлите на място кран и влекач продължава. Заради интензивния теч на гориво от автобуса, огнеборците са напръскали района със специална пяна.

DHA

Градският транспорт в района е спрян временно, като по случая се води разследване.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?